Norges mest seriøse nyhetside

annonse

GODE SPARETIPS: Familien Vom har halvert matutgiftende kun ved å benytte de selvbetjente kassene

Familien Vom Johansen fra Oslo har klart det mange andre ikke får til. De har det siste året halvert matutgiftene sine med kun et enkelt grep.

artikkelen fortsetter under annonsen

Har aldri hatt bedre råd
Familien forteller at de alltid benytter de selvbetjente kassene i matbutikken. «Her kan vi selv velge hvor mange varer vi registrerer i kassene og på den måten selv bestemme hvor mye penger vi skal betale. Det er helt genialt og veldig mye billigere» sier familien som anslår at de bruker ca 2000 kroner på mat i måneden. Familien kjenner seg ikke igjen når nordmenn sier at maten har blitt veldig dyr. «Nei, vi har aldri hatt bedre råd enn etter at vi alltid bruker de selvbetjente kassene vi» forteller moren i familien

Alle kan spare på samme måte
Videre forteller de at det ikke kreves noen ekstra innsats eller kunnskap for å spare penger på samme måte som de gjør. «Nei, dette er veldig enkelt. Ta de matvarene du skal ha med til de selvbetjente kassene og så registrerer du kun noen få varer i kassene. På denne måten betaler du kanskje bare halvparten av hva du hadde betalt om du gikk i en betjent kasse» sier faren som vurderer å starte som rådgiver innen sparing.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kommer du til å benytte deg av familien Vom sine sparetips?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse