Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ! Hvithai angriper menn med sykkelbukse i Oslofjorden!

artikkelen fortsetter under annonsen

Hai angriper menn med sykkelbukse!

Tidlig idag tidlig er det tatt flere bilder av hvithai som angriper menn i Oslofjorden. Hvithaien angriper kun solariumsbrune menn som fjoller rundt i trange badebukser med overdreven selvtillit samt menn i 40-årene med sykkelbukse og sykkelbriller heter det i pressemeldingene fra Sentralasiatisk nyhetsbyrå Avd NordØst. I tillegg rapporteres det at haien også går etter personer som bader med t-skjorten på og de som tisser i vannet der alle andre bader.

Irritert hai
«Det kan virke som den enorme hvithaien irriterer seg grønn over menn med sykkelutstyr eller menn i unødvendige trange badebukser som på en veldig creepy måte fremhever penis» sier en av badegjestene Eavisa har pratet med. Han forstår at haien angriper disse mennene, men mener det blir en overreaksjon å bite av de beinet. «Det burde holde at de blir bortvist eller utestengt fra samfunnet» sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for funny bicycle team

Tør ikke bade: Sykkelklubben fra Oslo hadde syklet mange mil midt i veien og bidratt til kø og frustrasjon i mange timer før de gledet seg til et bad. «Trist at haien ikke respekterer at vi har like mye rett til å bade i havet som haien har» sier klubbens sykkelleder Trond Pedal som informerer om at de har sykkelutstyr for mange 100tusen kroner med seg.

Svensker overrepresentert
En dame på stranden forteller at det stort sett er syklister og svensker som går i irriterende trange og små badebukser som blir angrepet. «De fleste «menn» som fjoller rundt på stranden med g-streng eller trange badebukser er som regel svensker eller menn som bare er ute etter å irritere» sier hun. Haien har hittil angrepet 2 menn med trang badebukse, 1 mann som badet med t-skjorten på samt 28 menn i 40-årene i sykkelshorts og sykkelbriller.

Knut Finne i Oslopolitiet sier de skal etterforske hendelsen, men uttaler at ettersom angrepene er begrenset til syklister og menn i badebukse så blir ikke saken prioritert! «Så lenge ikke haien dukker opp midt i veien til fare og hinder for bilister over hele landet blir ikke denne saken prioritert» sier han Hva mener du? er det greit at hvithaien angriper menn i sykkelshorts?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse