Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Koselig trekkspill-samling i Otta endte i slåsskamp og ran

artikkelen fortsetter under annonsen

21 arrestert etter trekkspillmorro

Natt til igår måtte politiet rykke ut til en noe uvanlig seanse. Norsk trekkspillforbund hadde samlet over 200 medlemmer til en helaften med trekkspilling og store mengder alkohol. Utover kvelden utarted det seg en konflikt mellom to rivaliserende trekkspillmiljøer som igjen utløste et voldsomt masseslagsmål og en av medlemmene ble fraranet trekkspillet sitt av et annet medlem med caps.

Trist dag for trekkspillmiljøet
Fungerende trekkspillgeneral Pål Inge Tagent sier han er sjokkert. «Trekkspillmiljøet i Norge er lite. Alle kjenner alle. Når slikt som dette skjer påvirker det hele miljøet, ikke bare de som lager kvalm» sier han. Han kan videre fortelle at det lenge har vært en pågående konflikt mellom de to største trekkspillklubbene i Norge. «Det har lenge vært uenigheter om hvilken klubb som har vært størst og kulest» forteller Tagent. Han var vitne til dramatikken som startet allerede når den første bussen ankom festlokalet.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er trekkspill-norge-eavisa1-678x381.png

Politiet måtte rykke ut til lokalet der 200 festglade trekkspillmedlemmer barket sammen i et vanvittig slagsmål. Hele 38 trekkspillspillere ble arrestert. 3 av de arresterte er også relativt habile blokkfløyte-spillere

Slåsskamp og ran
Klokken 21.14 var temperaturen i lokalet såpass høy at flere ønsket å avslutte festen. Før man rakk å iverksette dette braket flere medlemmer sammen og slo hverandre etter beste evne. Det mest utrolige med hele seansen var at trekkspillbandet fortsatte å spille. De fikk ikke med seg den voldsomme slosskampen og fortsatte å spille slik at hele kampen hadde bakgrunnsmusikk til fulle. I løpet av den kaotiske episoden fant et av medlemmene ut at han sulle rane til seg et bedre trekkspill. Han truet en eldre dame og frarøvet henne et trekkspill til mange tusen kroner.

Utestengelse og anmeldelse
Etter episoden er samtlige involverte utestengt og anmeldt av Norges trekkspillforbund. Hele 38 medlemmer er utestengt. «Da dette utgjør nærmere 15% av alle medlemmene er det en særdeles trist dag for det norske trekkspill-miljøet» avslutter Pål Inge Tagent. I tillegg til slåsskamp og ran var det 3 personer som ikke betalte for to av drinkene i baren. Disse tre har fått skriftlig advarsel, men kommer ikke til å bli ekskludert

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse