Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Kvinne som akkurat har fått baby legger ut ENDA et bilde av babyen på Facebook i jakten på likes

artikkelen fortsetter under annonsen

En kvinne i 20-årene fra Trondheim har den siste tiden lagt ut bilder på Facebook av en helt vanlig baby hver eneste dag. Kvinnen har akkurat fått baby og det kan virke som kvinnen tror at andre mennesker er like interessert i hennes nyfødte baby som hun er

Veldig rart
De siste 3 ukene har det kommet bilder på Facebook av babyen som tydeligvis heter «Lille skjønne Hilde». Sammen med babyen blir man introdusert for «verdens flotteste tante», «Stolt pappa» og ikke minst «Nybakte besteforeldre». Ingen, absolutt ingen er interessert, men allikevel insisterer altså mammaen til den helt vanlige babyen og legge ut bilder hver eneste dag. «Veldig rart» sier en av vennene hennes på Facebook som begynner å bli litt lei av «Lille skjønne Hilde»

artikkelen fortsetter under annonsen

Liker selv om de ikke liker
Et enda merkeligere fenomen er at det åpenbart er mange som liker bildene av denne babyen uten at de egentlig liker det. «Vi ser at de aller fleste tenker «å herregud, enda en baby-post, men at de allikevel liker bildene. Folk er rare» sier adferdsforsker Bjørn Grevling Trost til eAvisa. Han tror baby-poster har kommet for å bli og at vi andre som ikke bryr oss dessverre må venne oss til en hverdag der vi i tide og utide blir presentert for andres nyfødte babyer. Hold ut!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse