Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Mann vurderer å droppe hvit måned siden det er fredag

artikkelen fortsetter under annonsen

Flere av oss nordmenn møter det nye året med en sterk vilje til å starte et nytt og bedre liv uten de skadelige dråpene de fleste av oss er så glade i. Akkurat nå sitter en mann i 40-årene fra Stavanger og lurer på om han skal ta seg en fest i dag allikevel

Føler seg i kjempeform
Mannen som til daglig jobber innen helsevesenet merker at det hadde vært veldig godt med en flaske rødvin eller to idag etter årets første hele arbeidsuke. «Jeg hadde egentlig tenkt å ha en hvit måned i januar, men man lever jo bare en gang» sier mannen som har en hund og liker å spille sjakk.

artikkelen fortsetter under annonsen

Trening utgår
I tillegg til å gjennomføre en hvit måned hadde også mannen tenkt å begynne å trene regelmessig. «Joda, jeg sa vel det i fylla på nyttårsaften, men trening utgår. Jeg har rett og slett ikke tid» sier han. Mannen har under intervjuet med eAvisa allerede tekstet en kamerat og spurt om de skal drikke sammen i kveld. «Ja ja, i kveld blir jeg beruset igjen allikevel da» smiler mannen som er fullstendig klar over at han ikke har viljestyrke overhodet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse