Norges mest seriøse nyhetside

annonse

AKKURAT NÅ: Dramatiske tilstander på Norwegian tur til Paris!

artikkelen fortsetter under annonsen

Aldri mer Norwegian

Det var dramatiske tilstander da familien Haslerud Wibee skulle fly med Norwegian til Paris mandags morgen. Familien som flyr månedlig til ulike destinasjoner verden over forteller at de aldri har opplevd tilsvarende. «Gleden over ferien vi nå skulle ha i Paris sammen med barna er kraftig redusert» raser mor Anita.

Rike familier raser
Hun forteller at de måtte stå over 18 minutter i kø for å i det hele tatt få komme inn i flyet. «Køen virket uendelig og det var godt over 18 grader i lokalet» forteller den rasende mammaen og fortsetter; » Når vi endelig kom opp i luften fikk jeg servert lunken kaffe og barna begynte å gråte grunnet lyset fra vinduene som var utrolig skarpt» sier hun.

artikkelen fortsetter under annonsen

Lang liste med feil
En rekke andre overpriviligerte personer med mye penger som skulle bruke ekstremt mye penger på å realisere seg selv i utlandet forteller om en rekke grove feil av Norwegian:

  • Personaler smilte falskt og ga en lite hyggelig stemning
  • Flyer ristet litt når de fløy
  • Nesten ingen i flyet virket fornøyde over at det var ferie
  • En småbrisen mann måtte vente over 3 minutter på øl nr 9
  • En familefar med gullkort måtte sitte bak en høy mann og fikk ikke sett forover i flyet


Fikk rart blikk av flyvertinnen: Martin Jølsrud Bråthen opplevde å få et rart blikk fra Norwegians flyvertinne. «Denne ferien er ødelagt» sier han rasende på telefonen fra Maldivene. Han ble neste 2 timer forsinket til sin 3 uker ferie

Skjønner hvordan flyktningene har det
En familiefar som har tatt på seg rollen som talsperson for de sterkt urettferdige hendelsene sier han nå skjønner hvordan flyktningene sikkert har det. «Når du forventer å komme frem til et fantastisk sted er det utrolig frustrerende å måtte vente på en flyplass. Slik ødelegger ferien for oss som liksom skal bo i verdens beste land og som kun er på ferie 3-4 ganger i året» raser han

«Det er bra at avisene lar oss sutre slik at alle skjønner hvor alvorlig disse forsinkelsene er» avslutter den overpriviligerte mannen som kom for sent på ferien sin og som nekter å sammenligne sine bitte små i-landsproblemer med faktiske problemer andre steder i verden!

PS: Denne artikkelen er sponset av misfornøyde Norwegian-piloter samt SAS sin pr-avdeling.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse