Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Anders står frem som Facebookavhengig. Mistet omsorgsretten for barna!

artikkelen fortsetter under annonsen

Første tilfelle av mange?

Anders forteller om en stressende hverdag der antall likes, stadig nye profilbilder og delinger av morsomme bilder preger livet hans, både dag og natt. «Jeg står opp flere ganger om natten for å sjekke likes på nye profilbilder» forteller Anders. Han er fortvilet over avhengigheten og sier selv at han nå kun sover 3-4 timer i døgnet. Resten av døgnet går med til å sjekke Facebook og innimellom sjekker han også Instagram for å få litt avveksling.

Mistet kone og omsorgsrett
For 3 år siden var Anders en aktiv kar som trente flere ganger i uka og tilbrakte mye tid med kone og sine 2 barn. Dette er det nå slutt på. Nå er dagene byttet ut med scrolling og facebook-kommentarer dagen (og natten) igjennom. «Jeg glemte desverre å lage mat og skifte bleier og greier mens jeg satt å chattet med en person jeg ikke engang liker så godt» forteller Anders. Denne hendelsen samt en rekke andre hendelser direkte relatert til hans overdrevne Facebook-bruk, har resultatert i at han også midlertidig har mistet omsorgsretten til begge sine barn kan han fortelle. «Det er snakk om at jeg kan se ungene uten mobil og netttilgang, men foreløbig er det fullstendig uaktuelt for min del» sier Anders lettere fortvilet.

Konstant på telefonen: Anders forteller om sin avhengighet for sosiale medier. Under hele intervjuet klarer ikke Anders en eneste gang å legge fra seg sin nyanskaffede Iphone 6s

artikkelen fortsetter under annonsen

Candy Crush og profilbilder er det verste
Videre forklarer Anders at spillet Candycrush er noe av det han bruker mest tid på. «Candycrush er ved siden av profilbilder det jeg bruker desidert mest tid på» forklarer han. Han bytter profilbilder opptil 4 ganger om dagen for å tilfredstille sin sult etter likes og annerkjennelse i det store sosiale nettverket. Har du besøk av venner her hjemme spør Eavisa. «Nei jeg har ikke sett et menneske siden ekskona mi hentet barna for siste gang her for over 4 måneder siden. Og det var ikke akkurat et kosebesøk» forteller han. All form for dialog går via Anders`s splitter nye Iphone 6s der han nylig har fått innstalert alle sosiale medier og chatprogram kan han fortelle. Dette forteller han med stor iver. «En fantastisk telefon» sier han engasjert.

I løpet av 10-15 minutter klarer ikke lenger Anders å konsentrere seg om intervjuet med Eavisa. Han faller mer og mer inn i sin egen verden tett ledsaget av sin egen og kjæreste smarttelefon. I et forsøk på å si hadet og takk for oss er det nærmeste vi kommer et svar noe som kan minne om et grynt. Vi ønsker Anders og alle andre i hans situasjon god bedring!

Les også: 10 ting du ikke vil tenke på når du onanerer
Les også: Rekordmange slanger i Norske doer. Slik slipper du orm i toalettet!
Les også: Slik får du oftere og større ereksjon i sengaLes også: Ostepop øker sexlysten hos alenemødre

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse