Ann-Helen fra Kristiansund er skilt 6 ganger. Nå bor hun med 43 katter

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

“Mannfolk er det verste”, sier hun

Ann-Helen Vesterølen fra Kristiansund går hardt ut mot alle sine 6 ex-menn.
– Overvektige, slemme og slitne menn med klare psykopatiske trekk alle sammen, sier hun tydelig irritert. Etter 6 havarerte ekteskap bor hun nå sammen med sine 43 katter, og sverger en manne-fri tilværelse uten egoistiske mannfolk.

– Mannfolk kan du få billig av meg, sier Ann-Helen Vesterølen fra Kristiansund.

Har besøksforbud

5 av de seks tidligere ektemennene vil ikke uttale seg. Den sjette, som nå bor på et annet kontinent, forteller at Ann-Helen har besøksforbud mot alle sine tidligere ektemenn. Han ønsker ikke å utdype hvorfor, av frykt for at det blir hva han kaller “nye kaostilstander”.

Ann-Helen mener at alle besøks-forbudene er helt urimelige, da dommeren i alle tilfeller har vært en mann med liten pikk og mindreverdighetskomplekser.

Hun er skilt 6 ganger og bor nå med sine 43 katter i Kristiansund. – Katter er 10 ganger bedre enn fjollete og krevende ektemenn, sier hun videre.

Kjøper flere katter hvert år

Etter siste skilsmisse, for nå 2 år siden, har Ann-Helen kjøpt katter som ingen annen. Ulike raser og ulike størrelser har formelig strømmet inn i hennes leilighet i Kristiansund sentrum. Leiligheten er på hele 87 kvadratmeter. Dette mener hun mahcer dyreholdet i godt monn.

Naboene klager ikke lenger

– De første månedene var det en del klager fra naboene på urin-lukt og små-skriking fra kattene, forteller Ann-Helen, men etter at hun har pratet skikkelig med de alle sammen hører hun ikke noe lenger. ”

– De bør ikke sutre mer nå. Det vet alle naboen godt nå. Jeg lager helvete om jeg må, avslutter hun. Hennes store drøm er å reise med Kiel-fergen sammen med alle kattene. Dette håper på en regelendring, så hun kan få det til i løpet av året.

– Kattene og jeg sover, spiser og koser oss sammen hver dag. Ingen skal gi meg beskjed om noe annet, sier hun.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro