Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ann-Helen fra Kristiansund er skilt 6 ganger. Nå bor hun med 43 katter

artikkelen fortsetter under annonsen

«Mannfolk er det verste», sier hun

Ann-Helen Vesterølen fra Kristiansund går hardt ut mot alle sine 6 ex-menn.
– Overvektige, slemme og slitne menn med klare psykopatiske trekk alle sammen, sier hun tydelig irritert. Etter 6 havarerte ekteskap bor hun nå sammen med sine 43 katter, og sverger en manne-fri tilværelse uten egoistiske mannfolk.

– Mannfolk kan du få billig av meg, sier Ann-Helen Vesterølen fra Kristiansund.

Har besøksforbud

5 av de seks tidligere ektemennene vil ikke uttale seg. Den sjette, som nå bor på et annet kontinent, forteller at Ann-Helen har besøksforbud mot alle sine tidligere ektemenn. Han ønsker ikke å utdype hvorfor, av frykt for at det blir hva han kaller «nye kaostilstander».

artikkelen fortsetter under annonsen

Ann-Helen mener at alle besøks-forbudene er helt urimelige, da dommeren i alle tilfeller har vært en mann med liten pikk og mindreverdighetskomplekser.

Hun er skilt 6 ganger og bor nå med sine 43 katter i Kristiansund. – Katter er 10 ganger bedre enn fjollete og krevende ektemenn, sier hun videre.

Kjøper flere katter hvert år

Etter siste skilsmisse, for nå 2 år siden, har Ann-Helen kjøpt katter som ingen annen. Ulike raser og ulike størrelser har formelig strømmet inn i hennes leilighet i Kristiansund sentrum. Leiligheten er på hele 87 kvadratmeter. Dette mener hun mahcer dyreholdet i godt monn.

Naboene klager ikke lenger

– De første månedene var det en del klager fra naboene på urin-lukt og små-skriking fra kattene, forteller Ann-Helen, men etter at hun har pratet skikkelig med de alle sammen hører hun ikke noe lenger. »

– De bør ikke sutre mer nå. Det vet alle naboen godt nå. Jeg lager helvete om jeg må, avslutter hun. Hennes store drøm er å reise med Kiel-fergen sammen med alle kattene. Dette håper på en regelendring, så hun kan få det til i løpet av året.

– Kattene og jeg sover, spiser og koser oss sammen hver dag. Ingen skal gi meg beskjed om noe annet, sier hun.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse