Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Apper og nettbaserte spill inspirert av både fiktive karakterer og kjendiser

artikkelen fortsetter under annonsen

Uansett om det gjelder siste nytt fra kjendisverdenen, skandaler, reklamer, eller nylig lanserte filmer, strekker kjendisers innflytelse seg over flere plattformer, inkludert spillverdenen.

Med den stadige utviklingen av spill, er det disse dager svært populært med spill basert på kjendiser med spesielt mange tilhengere, filmer, eller bøker. Det er kjent at mennesker vanligvis tiltrekkes til det de er godt kjent med, og dermed er det ingen stor overraskelse at spill med kjente ansikter, eller spill med karakterer man kanskje kjenner til fra gammelt av, appellerer mest til de aller fleste mennesker, uavhengig av alder.

artikkelen fortsetter under annonsen

Et godt eksempel på et spill som har gjort det veldig bra siden sin lansering er Avengers fra det velkjente Marvel-universet. Spillet har passet på å få med seg både fengende grafikk og en veldig god representasjon av verdenen fra de kjente Marvel-filmene, og er å finne på både PC, PS4 og XOne. Det ble lansert i midten av august og skal ha fått meget god kritikk. Spillet var i tillegg blant et av de mest etterlengtede spillene i starten av 2020.

Også i casinoverdenen kan man finne spill som er basert på kjente karakterer fra filmer, tv-serier, eller bøker. Absolootely Mad Mega Moolah, et spill som er å finne på blant annet Norgesautomaten, er et slikt eksempel. Spillet er nemlig basert på det populære eventyret Alice i Eventyrland og har slått veldig godt an hos nordmenn spesielt. Her er “den gærne hattemakeren” fra det orginale eventyret hovedkarakteren i spillet.

Det finnes også kjente spill med kjendistema, som spilleautomaten I Am a Celebrity Get Me Out of Here, basert på reality tv-serien med samme det navnet hvor en rekke kjendiser blir sluppet av i en australsk jungel for å kjempe om tittel som konge eller dronning av jungelen. Spillet har et jungeltema inspirert av tv-serien, med symboler i form av dyr fra det ville liv.

En rekke apper og spill på nett har sin inspirasjon fra kjendislivet, spesielt spill som omhandler den velkjente Kardashian-klanen, hvor både sminke, klær og luksusliv er hovedtemaene. Disse har gjort det veldig bra hos spilleglade Kardashian-fans.

Det er spill som Kim Kardashian: Hollywood, hvor spilleren får sjansen til å kjempe om en kjendistittel, som har sett eksplosiv vekst. Spillet har håvet inn flere millioner dollar og hadde på et tidspunkt blitt lastet ned hele 40 millioner ganger via Apples app-butikk.

Det finnes flere andre kjendiser som har fulgt i Kim Kardashians fotspor og som har slått seg sammen med spill-leverandører for å skape spill med seg selv i hovedrollen. Noen av disse er blant annet stjernene Katy Perry, Nicki Minaj, Demi Lovato og Britney Spears.
Ved å bruke kjendiser i spill eller kjente karakterer fra storfilmer eller bøker i sine spill, har flere spill-leverandører klart å gjøre store suksesser med lanseringene sine. Som sagt er det i blant de spillene med temaer, personer eller karakterer som folk er godt kjent med som slår best an hos spillere, og det er mest sannsynlig at disse spillerne returnerer for å spille disse spillene om og om igjen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse