Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Arbeidsledig netttroll (44 år fra Toten) mener alle 1,6 milliarder muslimer er helt like

artikkelen fortsetter under annonsen

Vil at alle reiser tilbake til terrorområde de kom fra

En arbeidsledig mann fra Toten vil nå ha slutt på all terror og all innvandring. Derfor har han fra sin fullt belånte leilighet i et av verdens rikeste land satt igang en kampanje der han skriver at alle muslimer bør dra hjem. Hver dag raser han i sosiale medier og hetser alle som er en anelse mørk i huden. Han håper på denne måten å bidra til at han løser en av verdenshistoriens mest kompliserte og betente konflikter. Han aner ikke noe om konflikten, men mener bestemt at han får det bedre om alle andre trengende drar vekk fra Norge.

Er sinna på 1,6 milliarder mennesker
En typisk dag for mannen, som ønsker å være anonym i frykt for at 1,6 milliarder muslimer skal bli sinna på ham, består i en enkel frokost med kaffe. Deretter sitter han i 7-8 timer hver dag på Facebook og skriver hetsende kommentarer på stort sett alle nyhetssaker han kan vri mot sin fremmedfrykt ovenfor muslimer. Et eksempel på dette er mannens ivrige kommentarnivå på en gruppe for de som liker dyr. Her har mannen 385 innlegg der han på finurlige og nærmest utrolige måter klarer å vri et bilde av en søt hund over til noe grusomt som muslimer har skyld i.

artikkelen fortsetter under annonsen

Redd for naboene
Han kan videre forklare at han er lei av å være redd i sitt eget hjem. Han forteller at det i området der han bor er folk fra både Sveits, Syria, Iran og Nord-Norge. Han føler seg fremmed i eget land og går aldri utenfor døren lenger med unntak av de obligatoriske møtene han er nødt til å gjennomføre hos NAV. Nå drømmer han om å kunne flytte til Spania`s solkyst sammen med andre nordmenn. Som stolt nordmann kan han også fortelle at han har spart over 200 000 kr de siste 3 årene fra de utallige trygdeytelsene han har mottatt fordi han havnet i en vanskelig situasjon da han ble alkoholiker og mistet jobben.

Vi ønsker mannen og hans artsfrender et nydelig og fortsatt godt liv i et av verdens beste land.

Del saken på facebook

LES OGSÅ: Slik kan du leve på NAV resten av livet
LES OGSÅ: Her er bevisene som viser at alle hunder er drittsekker
LES OGSÅ: 12 tegn på at du er sammen med en skikkelig drittkjærring
LES OGSÅ: Verdens verste tatoveringer

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse