Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny avis mener at flere bør legge seg flate

artikkelen fortsetter under annonsen

“De som ikke er enige med oss, må henges ut”, sier ny redaktør.

Neste år dukker det opp en ny tabloidavis i Norske postkasser. Den Nye Avis kommer til å markedsføres som DNA, og legger ingen skjul på at de vil spille på det menneskelige aspektet og bruke ordspillet med Deoksyribonukleinsyre for alt det er verd.

Redaktør i den nye avisen Den Nye Avis, Atle Grave Nesevik, er helt klar på hvilken vei han vil ta den nye avisen:
– Vi kommer til å være noe helt nytt Noge aldri har sett før, og ikke ligne på noen andre Norske aviser, forteller han ved introduksjonsmøte i Presseforeningen i uken som var:
– Vi kommer ikke til å legge skjul på at vi har en klar politisk slagside. Dette skal vi ikke legge noen demper på, men la det skinne igjennom selv i rene faktaartikler. Alt skal farges av våre meninger og holdninger.

artikkelen fortsetter under annonsen
Redaktør Nesevik rakk også å benytte de nyeste presentasjonsteknikkene, utstyrt med ballopticon og overhead. (Bildet er manipulert med utgangspunkt i et foto fra Aviation Magazine uten rettighetsmerking. Redaktør Nesevik er anonymisert av allmenne hensyn)

– Hvordan har dere tenkt å få til det?, var det gjentatte spørsmålet fra salen, og svaret kom kjapt.

– Vi kommer, for eksempel i kontroversielle saker, til å beskytte identiteten og privatlivet til den parten som er enige med oss. Personer og organisasjoner som mener annerledes og står for meninger som ikke er forenlig med våre er ikke bra. Der kommer vi til å brette ut med fullt navn og adresse på formenn og andre ledelsesfigurer. Vi finner den av de impliserte, som har en mest sårbar sosial status, og går etter denne. Dersom det ikke hjelper, kommer vi til å publisere bilder av vedkommendes familie, dybdeintervjuer med hans eller hennes foreldre. Vi kommer til å publisere billedserier med familiens hund, og endog publisere bikkjas manglende stamtavle, helt til begge legger seg flat.

Forslaget høstet applaus, og Atle Grave Nesevik fortsatte likegodt: – Det er viktig at alle som ikke er våre meningsfeller, legger seg flat. Legge seg flat viser at man har respekt for pressen, og pressen må ha respekt. Skal Norge bli et godt sted må vi ha de samme holdninger, og drive frem i sluttet og samlet flokk.

Akkompagnert av jubel og trampeklapp fra salen, avsluttet en oppglødd redaktør Nesevik med denne oppfordringen til et samlet pressekorps:
– Vi må ta vårt ansvar og dytte våre holdninger og politiske meninger på meningmann, til folk flest oppriktig tror at det er slik verden ser ut. Meninger og holdninger som er annerledes enn våre er ikke bra. Der vi har argumenter, gode eller dårlige mot saken det gjelder, bretter vi ut de som mener annerledes til de gjemmer seg fra nyhetsbildet og på den måten sikrer en ensidig nyhetsdekning. Når det gjelder de som har mot til å stå i sin sak, og har gode og fornuftige fakta som støtter deres ståsted har vi våre metoder. Der fortier vi hele saken, og fullstendig overser pressemeldinger og møter ikke på pressekonferanser.

Den Nye Avis kommer kun i trykket utgave, og vil han en 100% distribusjon til alle norske husstander. Abonnementsavgiften kommer som en obligatorisk avgift på kr. 1433,85 to ganger i året. Fakturaer som ikke blir betalt, blir oversendt Statens Innkrevingssentral og inndrives som trekk i lønn eller sosiale ytelser.

Møtet ble avsluttet med høye smørbrød, champagne og annen alkoholholdig drikke i sportslosjen, betalt over pressestøtteordingen. Etterpåfesten ble brått avsluttet ved midnatt, da en oppglødd og godt beruset redaktør Nesevik rev av seg alle klærne og danset naken på roulettebordet.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse