Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Skal du lykkes sosialt må du respektere at skjønnhet kommer innenfra

artikkelen fortsetter under annonsen

Et vakkert sinn i et sunt legeme

– Skal du være vakker på yttersiden også, må du være sund innvendig. Hvor mange ganger har vi ikke hørt det fra både kliniske ernæringsfysiologer, helseguruer og endog folk i mote og modell-bransjen.

– Det største organet vi har?, spør vi folk. Det kommer mange merkelige svar. Et stort hjerte var vel det nest beste …men riktig svar er huden vår. Den dekker hele oss, og avspeiler mye tydeligere enn vi tenker over, hvordan det står til på innsiden av «skallet».

artikkelen fortsetter under annonsen

Utseendet er viktigst

Det sies at vi dømmer våre medmennesker basert på de første 30 sekundene av et første møte. Da skal du si noe veldig banebrytende for at ikke utseende ditt skal være utslagsgivende for hvordan du oppfattes av dine medmennesker.

Bedrevitere kan si hva de vil, men utseende teller. Det gjelder både ved valg av partner, venner og endog kolleger. Det har faktisk vært gjort undersøkelser, i flere land, om attraktivitet på arbeidsmarkedet.

På første plass kom bekjentskaper, dernest utdannelse og lenge før personlig egnethet, kom utseende. Det er nesten tragisk, men hadde søknadsprosessen foregått på video og ikke i skriftlig form, er vi redd utdannelse og realkompetanse hadde måtte bøye av også.

Et sunt menneske ser bedre ut

Nest etter øyene, er hår og hender det første som blir lagt merke til.

Mye kan løses med sminke, pene klær, litt botox og plastisk kirurgi, men vi kommer ikke fra det faktum at i de fleste sammenhenger kommer en sprudlende og frisk fremtoning langt lenger opp på listen over motpartens preferanser.

Man kan godt si at vi må konsentrere oss om å fremheve foran å skjule. En frisk hud, et sunt hår og sterke friske negler er mye viktigere enn du tror. I alle fall i all den tid de fleste relasjoner i både handels- og service-næringen skjer ved at vi i en eller annen for strekker frem hendene med det produktet eller den tjenesten som skal selges.

Et førsteinntrykk er mer enn bare det ytre

Det kan virke som vi dreper vår egen retorikk her, men så enkelt er det heller ikke. For alle disse ytre faktorene bokstavelig talt fôres av kroppen vår. Har ikke de indre funksjonene det godt, spiller det mindre rolle hva vi smører oss inn med, hva vi grer oss, hva vi steller og pynter oss med.

Det viktigste er å ha et vitaminnivå kroppen trives med. Vi tror det produktet som raskest gjør best jobb her er Bioform® Vitamin Booster. Dernest vil vi anbefale deg å følge opp med Bioform® Vitamix Plus. Når så en normal vitaminbalanse er oppnådd, bør du helt klart vurdere Bioform® Nutriform som et daglig kosttilskudd.

Så skal hud, hår og negler få sitt

Når så vitaminer og mineraler er på vei opp, kan vi begynne med det som er gøy. Å «skjemme bort» huden vår med litt pleie. Også her bør du faktisk begynne innvendig. Vi anbefaler Bioform® Kjerringrokk te som en kraftig detox …en skikkelig opprenskning i «gammelt grums» i nyrer og urinveier.

Det høres kanskje ikke så velsmakende ut med Kjerringrokk, men du; Ta den varm, gjerne med sukker og litt sitron. Sukker er ikke ideelt for fedmen, men det er langt bedre for helsa di en Sukralose og Aspartam som oftest blir alternativene. Har du vennet deg til smaken av Stevia som søtningsmiddel, kan du derimot trygt bruke dette.

Salver og kremer

Omar Borkan – Araberen som ble ble kåret til den vakreste mannen i verden,
bare ved å legge bilder av seg på Instagram

Så kan skjønnhetspleien begynne. Går du til Bioform sine sider for hud hår og negler finner du et bredt utvalg med både kremer og salver som du kan bruke helt ubekymret for hormonforstyrrende og skadelige tilsetninger. Her er bare det reneste og pureste i behandlinger for både huden, håret og hendene dine.

Dersom du følger denne linken kan vi love deg at du finner alle kosttilskudd du behøver i denne private revolusjonen, samt at Bioform har priset ned nesten samtlige påførbare hudpleieprodukter med hele 30- 40%.

Det alene bør få deg til å komme igang med å skape et bedre ytre i dag!

Lykke til!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse