Sinte rosabloggere vil tjene mer penger – Raser mot egne lesere

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

“Folk må klikke på mer annonsene”, sier kjent rosa-blogger

De siste årene har norske bloggere vært særdeles synlig i media. Med egne tv-show og massiv pressedekning har de merket mediekjøret godt. Nå er toppbloggerne lei av leserne sine.

Izabella Wiese Cangem – kanskje best kjent for frodige mimiker og sine two-linere i denne avisen, er en av de som raser mot egne lesere. Bloggen hennes “Potetfrue” handler om å være single.

– Hensikten med bloggen er jo ikke oppmerksomhet, men annonseinntekter. Alt for kjøper produktene vi snakker pent om, sier en av de mest profilerte bloggerne.; – Først og fremst må folk klikke på annonsen, og så handle.

Drittlei de som bare leser, men ikke klikker

En av bloggerne som 2 ganger har vært inne på topp 50-listen de siste årene sier hun er dritt lei leserne som bare er inne å leser innleggene hennes. Hun kaller de “freeridere” og snyltere.

– Heey. Jeg skriver jo ikke gratis, sier hun; – Bloggen min har masse annonser og produktlinker over hele siden. Når noen klikker på disse får jeg penger. At noen da går inn hver dag …og leser, uten å klikke på annonsen er utrolig provoserende.

Hun er ikke alene; En annen blogger tjente latterlige 2000,- kroner på en dag hvor hun hadde over 30.000 lesere.
– Det er nesten så jeg får lyst til å sende dem en  faktura i etterkant, sier hun.

Sinte på leserne sine; Denne plakaten ville bloggerne at vi la med i intervjuet. – Budskapet på denne sier alt, utdyper de.

Mener alle bør trykke på annonsene

Flere av de store bloggerne truer nå med å slutte og skrive innlegg om ikke flere klikker på annonsene.
– Jeg for min del vil helst tjene over 5000,- om dagen, om det skal være verdt 1-2 innlegg hver dag, sier en av jentene; – Alt løser seg om folk bare aller klikker på annonsene. Da har jeg lett over 10.000,- kroner dagen og finner det moralsk fortsette med daglige innlegg, avslutter hun.

Bidrar til samfunnet

Flere av jentene mener de bidrar med såpass mye underholdning og innspill i samfunnsdebatten at de burde ha like stor lønn som de store komikerne og trekker frem Atle Antonsen som et eksempel.
– Han tjener jo syyykt mye lissom, sier en blogger; – Mens vi skriver og hjelper masse jenter hver dag, tjener han mer på å bare tulle på radio og tv. Flere er på Internett for å si det slik, fullfører hun med ettertrykk.

Bloggerne forteller at de skal fortsette å skrive noen uker til, men truer med å avslutte og begynne som TV-komikere, om ikke forholdene bedrer seg.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste

Mer humor

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

populære artikler

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

mer moro