Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Britt (43 år) er Norges verste sjåfør. Nå nektes hun forsikring av samtlige forsikringsselskaper

artikkelen fortsetter under annonsen

Britt er forsikringsselskapenes mareritt

Siden Britt ( 51 år) fikk førerkortet har hun i gjennomsnitt krasjet 2,3 ganger hver måned. Etter 11 år med stadige forsikringsoppgjør sier nå forsikringsselskapene nok. Dette får Britt til å se rødt. «Jeg har krav på bilforsikring som alle andre selv om jeg kanskje er litt klumsete» sier hun.

Bulket borti 3 parkerte biler
Senest sist uke klarte Britt å bulke borti 3 parkerte biler på en parkeringsplass i Oslo. I følge Britt var bilene feilparkerte og hun mener det bør være delt skyld. Men bilene stod parkert? «Ja, men 2 av bilene var slike SUV-biler som tar svært mye plass» parerer Britt. Britt mener at forsikringsselskapet til disse 2 SUV-bilene bør stå for oppgjøret.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er ulykker-619x381.jpg

Uflaks? I 2005  glemte Britt å sette på brekket før en båttur på ferie i USA. Resultatet ble 39 000,- i forsikringsutbetaling

Forsikringsselskaper raser
Hele 11 selskaper har Britt vært innom de siste 11 årene. Et av selskapene sier de er sjokkerte over antall ulykker èn person har klart å skape. «De fleste av ulykkene har vært i utgangspunktet helt ufarlige situasjoner» sier en av forsikringsagentene som uheldigvis solgte Britt forsikring i 2006. Et annet selskap sier de har forsøkt å kjøpe seg ut av forsikringsavtalen med Britt for over 40 000,- kroner, men at Britt avslå dette da hun trolig ville tapt på dette. Nå sier de altså stopp og nekter og forsikre kvinnen videre.

Cars that have crashed into one another

Kræsjer flere ganger i mnd: Slik så det ut da Britt hadde stått i kø i september ifjor.

Anmelder forsikringsselskapet for diskriminering
Selv mener Britt at grunnen til selskapets forsikringsnekt er at hun er en litt distrè jente. «Hadde dette vært en mann hadde dette aldri skjedd» sier hun. «Men du har påført ulike forsikringsselskap utgifter for over 7,3 millioner, tror du ikke en mann også hadde fått den samme beskjeden om han hadde samme skadehistorikk? «Nei, det tror jeg ikke. Dette er diskriminering på høyeste plan og jeg er rasende» avslutter Britt.

I utgangspunktet skulle Britt kjøre Eavisa`s utsendte tilbake på kontoret, men her tok vi avgjørelsen om å ta en taxi isteden.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse