Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Brynjulf (43) var lei syting og klaging – Erstattet dama

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi trenger ikke kvinner!, sier Brynjulf Langballe (47)

Brynjulf Langballe (53) fra Budal i Trøndelag Kan ikke få skrytt nok av sin siste erobring, nemlig smellvakre, rødhårete og grønnøyde Cindy. Langballe hevder at fra første stund han så henne var det kjærlighet ved første blikk, og han tok en avgjørelse der og da på å skille seg fra sin kone gjennom mange år.

«Forspill har i de siste årene basert seg på tigging fra min side i flere dager før man har fått litt kos , men nå slipper jeg alt det strevet. Hun er alltid klar, og er villig til å være med på det jeg måtte ønske av erotiske aktiviteter» sier langballe. Flere menn burde tatt til vett og skiftet ut den nåværende burugla de har med ett prakteksemplar av en kvinne som dette er, fortsetter han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bare fordeler

Vi spør Langballe om hvilke konkrete fordeler det er med hans nåværende kjæreste, og han ramser opp i fleng:
«Aldri i dårlig humør,  klager aldri på maten, forlanger ikke at jeg skal se klissete dramafilmer med henne, alltid klar for sex, går antrukket i det jeg kjøper av klær uten å sutre over snitt og farger, bjeffer ikke om å være krenka hver gang jeg eller en kompis drar av en litt drøy grovis, fiser ikke i senga, hogger ikke hele dyna, strør ikke rundt seg med klær overalt og ikke minst……. Klagger ikke om doringen ikke er lagt ned».

Ulemper

Når vi da spør om det ikke er noen ulemper med den nye «kjæresten» svarer han at det har hendt seg at han har blitt litt irritert på mangelen av innsats angående husarbeid, samt at hun kan være litt billig når man samler gutta til et fuktig lag, hun slipper til gud og hvermann når det trekker mot natt. I tillegg innrømmer Langballe at det går litt innpå han at hver eneste gang han prøver å ta opp et problem, får han «the silent treatment». For å løse problemet med festaktivitetene vurderer nå Langballe å prøve å få tak i en venninne til henne, så han slipper å legge seg i tom seng når festen er over.

Langballe sier han vil takke Club4shop for levering av ei ekte «kvalitetskjerring»

Har du noen ganger drømt om å bytte ut kona. Finne en som ikke syter. klager, skravler, ert utro og sladrer til nabokjerringa?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse