Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Alle vil til Bulgaria – eAvisa har løsningen

artikkelen fortsetter under annonsen

Alle vil til Bulgaria. Ikke så rart, kanskje. Her er urørt natur, ekte ferieopplevelser og latterlig lave priser. For ikke å nevne nydelig mat og helt unike severdigheter. Ja, det er nytt og uutforsket, men det ser ikke ut til å skremme Nordmenn fra reiselysta. Problemet er bare at det knapt finnes en eneste ledig plass igjen noe sted. Det er jommen godt det finnes en perle av et Norskeid hotell som ikke alle vet om.

Det er faktisk med et lite snev av dårlig samvittighet at vi lager artikler om reisemål som ikke engang finnes i eAvisa. Lettelsen er derfor stor når vi nå kan dele en unik opplevelse som er helt reell og unik med våre lesere. For det eneste problemet vi kan se med nye reisemål er faren for å bli lurt på feriestedet. Enten man nå betaler for mye for et elendig hotell eller ikke kommer noe sted i det hele tatt, er ferien så totalt ødelagt.

artikkelen fortsetter under annonsen
Et nydelig dobbeltrom venter på Villa Esterella

Villa Esterella til unnsetning

Det er her vertskapet Randi og Bjørnar kommer inn. Villa Esterella er et privat norskeiet hotell, som er så helt spesielt og koselig, at vi mangler ord. Dette lille og sjarmerende hotellet har bare 7 soverom, og skaper derfor en lun og privat atmosfære for små og mellomstore selskap. Kjøkken, bar og spisestue i i første etasje har utgang til en skjermet og frodig hage. Terrasse og god kapasitet til i overkant av 20 personer.

Hotellet ligger i den koselige landsbyen ”Fish-Fish” på et høydedrag over det populære feriestedet Albena. Villa Esterella ligger i et rolig boligstrøk med spektakulær utsikt over Svartehavet, bare 3 mil fra Varna i Bulgaria.

Her går det virkelig an å kose seg med den inkluderte frokosten …eller en romantisk middag. Stedet har en helt genial kokk

Norske «Boutique-hoteller» er fryktelig dyre

Ja, spesielt ettersom det meste annet er fullt, er dette en relevant bekymring. Men når Bjørnar lover eAvisas lesere et introduksjonstilbud på 995,- norske kroner pr. person pr. uke i dobbeltrom, begynner det vel å smake av reiselyst for de fleste. Alt du behøver er å være først på telefonen til Randi og Bjørnar, på telefonnummer: 951-27523 (Norsk mobil) Ja, dette er teit billig, men det er så absolutt ingen spøk.

Tilbudet inkluderer også en nydelig frokost på den nevnte terrassen …hver eneste dag. Randi ber oss allikevel presisere at hverken hotellet eller severdighetene rundt er spesielt barnevennlige.

For den som bare trenger hvile, gir hotellets fikentre den rette skyggen og duften

Og så er alle fly, tog og luftskip fulle

Ja, det er en bekymring. Bjørnar anbefaler den lange kjøreturen, men for de som trenger hjelp til fly og transport i den knipa tilbyr han seg personlig hjelp på telefon: 951-27523 (Norsk mobil)

Når man så er kommet frem og går ut porten fra hotellet og ned gaten, kommer man til steintrappen som tar deg ned til strandpromenaden på vei inn til den sjarmerende feriebyen Albena. Her finner man flere kilometer med nydelig sandstrand. Her er aktiviteter for både store og små; strandvolleyball, strikkhopp, strandbar, paragliding, minigolf, tennis og ikke minst sol og bading.

Albena har europas største vannpark

Europas største vannpark

Albena har også Europas største vannpark og badeland. Byen byr også på en mengde barer og restauranter som serverer alt fra bulgarske nasjonalretter til norsk juleribbe med akevitt. Ønsker du imidlertid den ekte, stemningsfulle matopplevelsen anbefaler eAvisa at du benytter seg av Villa Esterellas egen lokale og ganske så geniale kokk.

I vannparken i Albena er det like moro enten man er stor eller liten

For deg som vil lenger

For de som ikke tar med bilen selv har hotellet til og med en riktig så billig og trivelig sjåførtjenste, for deg som ønsker å utforske den nærliggende havnelandsbyen Balchik, festivalbyen Kavarna, en sjelerensende tur til Steinskogen, som er ca 45 minutters biltur fra hotellet…eller rett og slett dra på shopping på ett av Varnas mange shoppingsentre.

Steinskogen er noe helt unikt og spesielt …og bare ett av flere steder du bare må oppleve

Villa Estrella er det rimeligste og mest perfekte utgangspunktet for en variert ferie med noe for enhver smak!

Hjemmeside til hotellet finner du her

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse