Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Caroline (9 år) tente på naboens hus etter at de pratet stygt om Justin Bieber!

artikkelen fortsetter under annonsen

Er du en beliber?

Caroline Meisting Hansen fra Volda har siden hun var 7 år vært en over gjennomsnittet stor fan av tenåringsidolet Justin Bieber. Etter å ha overhørt naboens nedvergende samtale om den selvgode «sangeren» bestemte hun seg for å ta sangeren i forsvar og tente på huset til naboen som nå er fullstendig nedbrent. «Det er ikke lov å prate stygt om andre» sier den lille jenta til sitt forsvar!

Naboen sier unnskyld
Naboen som har fått huset sitt brent til ned til grunnmuren skjønte ikke omfanget av sine harselering og beklager til alle belibers der ute. «Jeg og min famile vil nå legge dette bak oss. Vi har ingenting imot bortskjemte narssister som synger som en jente» sier han. Han er selv en svært dedikert metal-fan, men skal nå gå over til å høre på Jostein Bever slik at han kan komme på godfot med tenåringsjenter.

artikkelen fortsetter under annonsen

Caroline slipper straff
Lille Caroline som tente på huset slipper unna med noen form for straffereaksjon. Datteren til dommeren var også en psykriatisk fan av Jostein Bever og hun vurderte det derfor slik at Caroline skulle slippe straff slik at hennes datter ikke rapporterte henne til barnevernet. «En klok beslutning» sier en rekke andre tenåringsforeldre som også har døtre som liker primadonnaen fra Canada.

Familien har frigitt bilder av Caroline som beskriver hennes forhold til Justin Bieber. «Dette gjør vi for at verden skal se hvor besatt hun er av denne nydelige gutten» sier moren og faren til Caroline:

Caroline har selvfølgelig tatovering av idolet på kroppen:

2 år gammelt bilde:

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse