Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Club4 er nå ENESTE Swingers-klubb i Norge med egne lokaler.

artikkelen fortsetter under annonsen

Erotikken blomstrer i Trøndelag.

I og med at VIProom stengte sine dører på ubestemt tid den 12.mai i år, er det lite organisert aktivitet som skjer i swingersmiljøet i landet vårt. Faktisk er det kun Trondheimsbaserte Club4, som nå er den eneste swingers-klubben i Norge, med egne lokaler. Vi tok en liten prat med Erotisk leder for Club4, Tom K. Krogstad for å få hans synspunkter på denne saken.

Erotisk leder og primus motor for Club4 i Trondheim – Tom Ketil Krogstad

– Herr Krogstad! Vi har nå fått en omvisning i deres lokaler på Heggstadmyra rett utenfor Trondheim, som bærer det klingende navnet Afrodisia og er mildt sagt imponert over lokalene Der man forventer en mørk og litt «sjuskete» bule, fikk vi ett innblikk i lyse, rene og ikke minst velutstyrte lokaler. Hvordan klarer dere å opprettholde aktiviteten der oppe nord for Dovre, når det ikke finnes et tilsvarende tilbud, som overlever noe annet sted i landet?

artikkelen fortsetter under annonsen

Vi får et ganske utfyllende svar fra Krogstad som peker på flere grunner til at den navngjetne klubben fortsatt holder koken. Han svarer: – Det viktigste er et grunnfjell av medlemmer som er utrolig lojale mot klubben. Vi investerer mye tid og penger for å opprettholde ett godt tilbud. Vi holder tema-arrangement, som tiltrekker seg folk fra hele landet, og vi prøver så godt vi kan å omfavne og ønske alle velkommen. Dette er ingen «eliteklubb» der det kun fokuseres på utseende, men vi vil være en klubb der det er rom for alle. Uansett legning, kjønn, sivilstatus og alder, er alle velkommen hos oss.

Vi ber han med egne ord forklare hvordan det ser ut.

– Lokalene våre inneholder både sauna, temarom og private avlukker der man kan trekke seg tilbake. Vi har også et helt fantastisk uteområde med grill og benker. Jaccuzzien er også veldig populær blant våre medlemmer. I tillegg har vi investert i flere «knullemaskiner». Vi har til og med en «sybian» som er en vibrator som kan riste et hvert kvinnemenneske til ekstase på få minutter.

I tillegg til dette har vi egen medlemsavdeling på våre hjemmesider; club4.no, hvor man kan oppnå privat kontakt med andre medlemmer fra hele landet.

Når vi spør om grunnen til at Club4 nå er eneste forening med egne lokaler, pekes det på flere mulige grunner til dette.

– Det er ikke enkelt å starte noe tilsvarende i Norge, svarer Krogstad; – Man møter motbør fra både politikere og politi. På folkemunne blir jo all seksualitet som ikke er A4 sett ned på. Det krever hardt arbeid, og å ha en god ryggrad for å stå igjennom stormene som oppstår under en slik etablering. I tillegg kan det ofte oppleves at det er vanskeligere å få gjennomslag for et slikt miljø, da det ofte stikkes kjepper i hjulene fra forskjellige hold for slike initiativ.

– Club4 har på sett og vis fått en ny vår i disse tider, tilstrømningen av nye medlemmer er stor i alle aldre, avslutter han, og føyer allikvel til: – …og for å ha knust myten en gang for alle: Dette er ikke et sted hvor det sitter en bråta 60- åringer og sikler på smårips. Alderssammensetningen er bred, og vi antar at gjennomsnitt ligger på ca 30-35 år, og med en aktiv kvinneandel på over 40% kan det vel hevdes at virkeligheten er motsatt av mytene.

Krogstad minner om at han ønsker alle som vil oppleve noe slikt som dette er hjertelig velkomne hver eneste fredag og lørdag fra klokka 20.00. I tillegg forteller han at det er overnattingsrom til leie for de som kommer langveis fra, i tilknytning til klubblokalene.

Denne artikkelen er sponset av:

Klikk på logoen for å komme rett til nettbutikken.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse