AKKURAT NÅ: Geir (45 år) later som han har Corona for å slippe og gjøre husarbeid


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Uff jeg er så dårlig” kommer det fra sofakroken. Der ligger Geir Gryte Klutstad som tilsynelatende sliter med en sterk Corona for 8 uken på rad. Geir er imidlertid ikke syk lenger, men later som han er skikkelig dårlig slik at han på den måten fritas fullstendig fra de dagligdagse arbeidsoppgavene hjemme

Kona utslitt
Det startet som en helt vanlig forkjølelse som jeg overdrev litt og så oppdaget jeg at så lenge jeg fremstår som syk og hoster litt innimellom så gjør kona absolutt alt” sier Geir mens han smiler stolt. “Jeg har verken støvsugd, vasket eller kjørt barn èn eneste gang de siste 8 ukene jeg, jeg sier bare jeg har Corona” forteller han. At kona er tydelig utslitt tenker han ikke så mye på. “Nei herregud, dette klarer hun. Ingen kvinner har noen gang dødd av litt husarbeid” ler han

Blir nok syk en stund til
Geir har ingen planer om å bli frisk med det første. “Ha ha, nei det er ingen fornuftige argumenter som tilsier at jeg skal bli frisk nå” sier han. Vi møter Geir alene hjemme på sofaen der han er omgitt av matretter som kona har servert ham før hun måtte kjøre datteren på fotballtrening, kjøpe halstabletter han ikke trenger samt hente sønnen deres på kveldsskolen der sønnen må gå fordi han har store skrive og lesevansker. “Jeg har det veldig godt nå. Veldig godt” avslutter Geir før han sender en melding til kona og ber henne kjøpe med ostepop og Litago med banansmak hjem. “Jeg skriver at forskning viser at bananer hjelper mot Corona jeg, hun er så lettlurt atte” smiler han

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!

Mer moro

Skaff deg årets mest dirty julekalender før det går helt tomt!