Norges mest seriøse nyhetside

annonse

De beste Nordiske politiske sangene

artikkelen fortsetter under annonsen

Nå VET vi at våre folkevalgte er notoriske svindlere!

Svindelen med reiseregninger er bare noen av mange beviser på at våre folkevalgte ikke lenger er å stole på. Her har vi en gruppe mennesker som aldri har vært annet enn politikere hele sitt voksne liv. Det er ikke rart disse tullingene mister respekt og tillit.

Enn så lenge blir sånn kriminell oppførsel belønnet med stilletiende aksept fra oss menigmann, men konseptet udugelige og uærlige politikere er ikke noe nytt hverken her hjemme eller i våre naboland.

artikkelen fortsetter under annonsen

Heldigvis har vi noen diktere og tonekunstnere som vet å si i fra.

Se bare her:

1: Tiden etter Stortinget

Det er blitt en greie at Norske politikere «kjøper seg til» nasjonale og internasjonale byråkratjobber. Det ser vi på ubrukelige idioter som både Jagland og Stoltenberg.

Heldigvis har Ole Paus tatt sorten på kornet lenge før disse to gutta måtte ut i desperasjon:

2: Carl I. Hagen

En annen Norsk politiker som hender at sier noe fornuftig, bruker det meste av tiden sin til å dekke over det faktum at han kanskje er litt på overtid.

Det gikk dritt med denne stortingpresidentjobben, Carl I. …men vi har jo lov å drømme litt da:

3: Høyre og deres problemer

Lenge før de avskrev all troverdighet ved å leke miljøparti og påberope seg «Grønt Skifte» hadde Høyre også da sitte å stri med …i alle fall om vi skal tro bandet Black Debbath:

4: Mer PAUSEmusikk

Som en liten pustepause i alle politikerforakten, låner vi øre til Terje Tysland og en liten trall med det meget beskrivende navnet «Nå går det rett på Ræva»

I likhet med Espen Beranek Holms monsterhit «Dra til Hælvete» ble også denne forbudt spilt på NRK i mange år …kun på grunn av tittelen. Det var i de åra man pleide å bruke avdanke AP-poltikere i rollen som NRK-sjef det:

5: Kaci Kullmann Five

Ikke alle hater politikere. Noen har halt motsatt forhold til folkevalgte tullebukker. Hvis vi ikke skal tolke dette som satire da?

Her er Morten Jørgensen og Spekkhoggerne med «Jeg drømmer om en natt med Kaci Kullman Five» fra 1990. Jo! Vi tror det er satire vi!

6: Mer satire

Han gikk bort i 2018 og skal være dypt savnet i våre hjerter for alltid. Satire kunne han i alle fall:

Her er Kim Larsen & Kjukken med «Kringsat af Fjender»:

7: Relevant kanskje?

Eller hva synes du ?

8: En liten hilsen fra Bjørneboe

En gang i satte Anne Grete Preus Toner til flere av Jens Bjørnebos dikt.

Denne er vel klar beskjed til spirer både i politikk og næringsliv:

9: Frihet

Heldigvis er det fortsatt et visst demokrati i de nordiske land, så lege du nikker med miljøbevegelsen og ikke ytrer noe vettugt om innvandring.

Det vi imidlertid tilsynelatende har …er frihet. Her er Åge Aleksandersen og Mikael Wiehe på statskanalen NRK …en av de tingene vi enda mindre enn før har anledning til å velge bort som forbruker i Norge.

10: Montserrat

Etter at vulkanen hadde lagt større deler av den Karibiske øya Montserrat øde og begravet innbyggernes hjem i lava og aske kom et initiativ fullt på høyde med USA for Africa …noen år unna, og om enn i mindre skala.

Egentlig har ikke denne videoen noe annet budskap enn barmhjertighet …og det å gjøre livet lettere for de som ikke har noe igjen. (Omtrent det motsatte marginalpartiene KrF og Venstre holder på meg i regjering.)

Egentlig er eneste relevante relasjon selve tittelen, sånn sett i forhold til hva vi som skattebetalere yter til disse idiotene vi skal fø på Løvebakken:
«Money for Nothing»

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse