Norges mest seriøse nyhetside

annonse

De beste spillene i 2018

artikkelen fortsetter under annonsen

Spill blir en vanligere og vanligere del av livet vår. Før var denne fritidssysselen kanskje forbeholdt unge menn uten et sosialt liv, men har nå blitt en integrert del av de fleste sin hverdag.

Mye av grunnen til dette er oppblomstringen av spill til både mobiltelefoner, konsoller og datamaskiner. Vi har i denne sammenheng laget en liste med noen av de beste spillene i 2018, så langt.

artikkelen fortsetter under annonsen
«《腐朽之都2》媒體評測彙總 �» (Public Domain) by steamXO

Runner 3

Til: Switch og PC

Dette er en oppfølger til det svært populære plattform-spillet Runner 2. Oppfølgeren er minst like merkelig og morsom som originalen, og er kanskje til og med et par hakk bedre enn forgjengeren. Her skal du sammen med Commander og en gjeng stilige indie-karakterer forsøke å ta deg forbi spennende hinderløyper på ulike plattformer. Bare det å komme i mål er vanskelig nok, men i tillegg skal du forsøke å samle med deg skatter og bonuspoeng underveis. Her kreves det nerver av stål og utsøkt timing.

Finn and the Swirly Spin

Til: PC og smarttelefoner

Finn and the swirly Spin er et unikt og morsomt spill fra den svenske giganten NetEnt. Denne har allerede blitt en hit på ulike nett casino og vi regner med at populariteten dens bare vil øke i tiden som kommer. Spillet forsøker å legge ulike ruter på rekke og rad fra nederst til venstre og oppover mot høyre. Din oppgave er å forsøke å frakte en nøkkel hele veien opp spiralen slik at du kan åpne dører som skjuler noen saftige bonusspill. Dette er helt klart en av de mest spennende spilleautomatene i år!

State of Decay 2

Til: Xbox One og PC

Om TV-serien «The Walking Dead» har lært oss noe som helst om zombie-apokalypsen så er det viktigheten av å samarbeide med andre overlevende og forsøke å bygge opp motstandsdyktige samfunn. State of Decay virker å ha lært leksen sin og tilbyr co-op spill med opptil fire spillere samtidig. For å bygge opp festningen din må du og vennene dine ut i den postapokalyptiske verdenen og samle inn materialer og våpen. Om noen blir bitt må man avgjøre om man skal gi dem litt av det begrensede medisinlageret eller om man skal avslutte lidelsen deres med en gang.

Detroit: Become Human

Til: PS4


«《底特律 變人》電視廣告 主�» (Public Domain) by steamXO

Dette spillet slenger seg på trenden av valg-drevne eventyr-spill. Plottet handler om teknologiske vesener som etter hvert utvikler sin egen sanseverden og dermed ønsker å kaste sine herrer, nemlig menneskene, fra makten. Spillet finner sted i et futuristisk Detroit og er svært ambisiøst i utforming. Faktisk brukte David Cage to år bare på å skrive manuset, og stemmene er spilt inn av mange kjente og kjære skuespillere fra Hollywood.

Agony

Til: PS4, Xbox One, PC

Det finnes en nokså enkel måte å finne ut om dette spillet er for deg eller ikke. Tåler du å se virtuelle babyer bli knust til blodige stumper? Om svaret er nei så bør du styre unna dette FPS(First Person Shooter) spillet. Om svaret er ja så er du kanskje morbid nok til å elske denne turen gjennom skjærsilden. Du spiller nemlig rollen som en torturert sjel som ønsker å få tak i herskeren av Underverdenen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse