Norges mest seriøse nyhetside

annonse

DE vil starte militærregime og bli DIKTATORER av kongeriket Norge

artikkelen fortsetter under annonsen

Ekteparet Steen og Gunn Krag-Jørgensen vil starte militærdiktatur i Norge

Et  tilsynelatende fredelig og jovialt ektepar fra Toten, Steen og Gunn Krag-Jørgensen har nå planene klare for det de kaller lanseringen av et riktig strengt militærdiktatur i Norge. De lover et fredelig styresett og demokratiske metoder i prosessen.

Det er Hr. Steen Krag-Jørgensen som er drivkraften og idémaker bak de omfattende planene. Han sitter lettere henslengt i en hagestol ved parets enebolig på Lena lang Mjøsa og ser heller lite krigersk ut der han sitter.
– Det må nok litt valgfusk, noen bakvaskelser og trusler til …sånn helt i begynnelsen, medgir han litt nølende; – men alt er for et felles beste …så det håper jeg folk kan ha forståelse for og ta på en voksen og rolig måte.

artikkelen fortsetter under annonsen
Sten (t.v.) og Gunn (t.h.) Krag-Jørgensen vil gjøre militærkupp i Norge på en fredelig og demokratisk måte.

Hans kone Gunn er ikke like rolig;
– Ja! Vi har snakket med forsvaret her. Jeg ringte dem og fortalte at vi trengte støtte. Kan vel ikke si vi fikk noe ja, men da jeg tok direkte kontakt med de militære lederne var det en helt annen greie. Vi regner med å allerede ha Marinen i boks. Jeg ringte en kar som heter Admiral P, og han ville gjerne snakke litt med meg. Han sa det til og med flere ganger på telefonsvarer sin, så den regner jeg med at er i boks.

Skal styrte Storting og Regjering

Det to er ikke bekymret for manglende støtte i folket for militærkuppet.
– Nei, sier Krag-Jørgensen; – Jeg regner med vi har folket bak oss i revolusjonen. Vi frister med bensin og diesel til 6 kroner literen. Det har funka flere steder i sør- og mellom-Amerika. Vi lover også det Norske folk tilbake Jemtland og Herjedalen, fjerning av flyseteavgiften og sukkeravgiften.

Selve aksjonen skal foregå på fredelig vis. Paret forteller at de neste torsdag kommer til å troppe opp på Stortinget og forlange ordførerkjedet, samt at alle de involverte flytter ut. Deretter skal stortingsmedlemmene på arbeidsleir på nabotomta.

– Det er viktig at vi får ferdig detta bygget der nede innafor budsjett,  forklarer fruen i huset, og mener da at litt gratis arbeidskraft er kjærkomment.
– Ja, bortsett fra han Hareiden da, for han hakke fyssik til detta, avslutter hun.

eAvisa ønsker lykke til med planene!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse