Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Den VIRKELIGE løsningen på å få seg større PENIS

artikkelen fortsetter under annonsen

Slik øker du størrelsen på din penis!

Det er en kjensgjerning at mange menn ønsker seg en større penis, og det florerer masser av myter og rykter om hvordan man kan oppnå akkurat dette. Det florerer enda flere jukseprodukter og merkelige fludium som skal skape nesten skremmende endringer på vital fysikk.

Mulig dum som et BRØD – mens HESTEN til Fabio derimot…!!

Vi har laget denne artikkelen for å dønn seriøst gå igjennom noen tips og råd om hvordan dette virkelig kan oppnås.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan øke lengden?

For å oppnå en lengre penis, anbefale vi at du bruker en «penisstrekker». Ja, den heter faktisk det.

Male Edge – Klikk på bildet for å komme rett til produktsiden

Male Edge er en kvalitetsstrekker som over tid vil hjelpe deg med å oppnå en merkbar økning lengden. Du kan faktisk regne med opptil 3-4 cm mer ved riktig bruk over tid. Dette apparaturet hjelper deg å mekanisk forlenge penis ved at svampvevet i skaftet strekkes over tid. Dette er eneste vei for å oppnå den ønskede virkningen, utover risikofylt kirurgi. En god penispumpe av høy kvalitet kan også hjelpe noe på lengden, men dette vil vi snakke litt om i neste avsnitt.

Sjekk denne linken for grundig fakta-dokumentasjon

Hvordan få til en tykkere penis?

Kvalitet er alt. Her vil bruk av en god penispumpe være en uovertruffen løsning. For tiden er Bathmate Hydromax utvilsomt markedets beste på kvalitet og funksjon.

Bathmate Hydromax – Klikk på bildet for å komme rett til produktsiden

Det som er nytt er at ved å fylle pumpen med vann, vil penisvevet tåle 35% mer belastning enn ved bruk av en vanlig «tørrpumpe». Det vet en hver sunn mann som har onanert i dusjen.

Ulempen her er at du bør nok være på badet for å unngå alt for mye vannsøl i dobbeltsengen. Den store fordelen er jo at man kan ta den daglige pumpingen, mens man allikevel står i dusjen…

Andre fordeler!

Bruk av penispumpe har også en del hyggelige «sidevirkninger». Som et godt eksempel vil en god pumpe øke blodsirkulasjon i penis. Det alene kan være med på å forhindre impotens i godt voksen alder, da en penispumpe fungerer ved at den trekker mer blod inn i penisvevet og derved øker volumet så det blir plass til mer blod i svampvevet.


4M Endurance – Klikk på bildet for å komme rett til produktsiden

Om man ønsker å pumpe andre steder enn på badet, vil vi oppriktig få anbefale 4M Endurance, som en meget god tradisjonell type penispumpe. Jevnlig bruk av en slik pumpe vil føre til tilnærmet øyeblikkelig opplevelse av en fyldigere og tykkere penis. Som et siste viktig faktum vil den faktisk også over tid øke noe i lengde.

Onkel Vlad – Eksempelet på at uttrykket «kjempepikk med baller som mathcer»
gjelder mer enn bare penis!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse