Norges mest seriøse nyhetside

annonse

DET GÅR AN: Kvinne vant 168.000 etter samtale med klarsynt

artikkelen fortsetter under annonsen

Extra-bongen gikk inn!

Det finnes de som driver spåtjenester for penger, og så er det de som virkelig bryr seg. Vi har sett nærmere på en helnorsk , trygg spåtjeneste. Vi ble imponert!

Ord til ettertanke

Følgende beretning har vi fått fra en bruker av en kjent Norsk spåtjeneste:

artikkelen fortsetter under annonsen

«Jeg har veldig lyst til å formidle mine opplevelser angående samtalene jeg har hatt med Randi. Jeg har fast 1 – 2 samtaler med Randi hvert år og dette har vært både lærerikt og spennende for meg. Jeg får igjennom disse samtalene «beskjed» om hva som skjer måned for måned. Jeg hadde ny «time» for ca 1 måned siden. Alt hun har fortalt meg har skjedd i tur og orden, med unntak av en ting; ØKONOMI –  fortalte meg at jeg kom til å få en del ekstra penger. Visste ikke helt hvor det kom fra, men trodde kanskje at det kunne være en gevinst. Det er slik at jeg aldri spiller på noe som helst. Så derfor så jeg det som veldig usannsynlig, og det sa jeg også. Dagen før neste telefonkonsultasjon med henne var jeg på sykebesøk på St. Olavs Hospital til en nær venn av meg. Etter hvert ble vi enige om å gå ned i kantinen for å ta en kopp kaffe. Vi passerte kiosken hvor han ba meg vente litt. Han hadde kjøpt en spillebong på Extra, en til oss hver og sa at det var trekning samme kveld …. Og hva tror du skjedde? Spillebongen gikk inn med kr. 168.000 i gevinst.
(Fortsetter etter bildet)

Omsorg – først og fremst

Under samtalen neste dag, kunne jeg si til Randi at alt hun sa for ca. 6 måneder siden var riktig til punkt og prikke. (Jeg noterer alltid det hun forteller meg, så det er veldig enkelt å kontrollere i ettertid). Tusen takk Randi for all hjelpen gjennom mange år. Kari Tove»

Nettsiden vi snakker om er www.esterella.no Når vi er inne på siden, står den oppdatert med 8 spåere. Dette er klarsynte og snille mennesker som bare vil godt.
Esterella er noe så enkelt som en Norsk teletorgtjeneste. Du kan velge mellom å ringe: 820 97 222 og betale kr. 26,- pr. minutt eller ringe gratis inn til  815 52 070 og avtale forskuddsbetaling eller faktura.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse