Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Ny diett: Spis bare sjokolade – Gå ned i vekt

artikkelen fortsetter under annonsen

Kvinne gikk ned 200 kilo på bare 3 uker

En helt ny diett bekrefter det vi har trodd hele tiden. Hvis man bare spiser sjokolade, går man ned i vekt. Det spiller ingen rolle hva slags sjokolade man spiser. Alt funker. Forutsetningen er at man ikke spiser noe annet. Påstandene kommer fra seniorforsker ved Gastroteknisk Institutt ved Hydrogenlaboratoriet på Kjeller.

– Ikke bare det, sier Vidar Lønn-Forstrevet, ved Statens Institutt for Gastrotekniske Studier på Kjeller i Akershus uten for Oslo; – Sjokolade inneholder i dag både litt salt, knekk, biter av Kvikk-Lunsj og masse godt, som gjør underverker for humøret. Sjokolade har dessuten gunstig innvirkning på hormonene. Når du i tillegg kan gå ned tusenvis av kilo på bare kort tid, er det ikke rart dette funker. Drikk sjokolademelk til. Garantert suksess.
Lønn-Forstrevet kjenner til en kvinne rett i nærheten av laboratoriet, som har gått ned 200 kilo på bare noen uker på den nye dietten. Kvinnen er ikke engang en offisiell deltaker i forskningsopplegget.

artikkelen fortsetter under annonsen

– Jeg kjenner jo egentlig ikke henne, svarer han på direkte spørsmål, men jeg har en kompis på Gjelleråsen, som kjenner en som var nabo med henne før.

Forutsetningen for at dietten skal virke er at man bare spiser sjokolade. – Først vil du gå litt opp, forteller Lønn-Forstrevet; – Ett par tonn er ikke uvanlig. Men så går du ned. Masse! Jeg veit om ei som gikk ned 200 kilo!
– Hun fra Gjelleråsen?, under vi.
– Ja! Har dere hørt om henne, dere også? Er det ikke fantastisk! Jeg har en kompis. Han bor på Gjelleråsen. Han kjenner en som var nabo med henne før!

«Jeg er mye lykkeligere nå», sier damen fra Gjelleråsen (med ryggen til) – her sammen med sin nye kjæreste.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse