Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Doktor vil skrote røykeloven og øyeblikkelig stanse all U-HJELP til Afrika

artikkelen fortsetter under annonsen

Mener vi må hjelpe folk der de er!

Førstepopulist Dr.jur. Sølve Planche-Stabbell i det nye Terror-og Krisedepartementet mener Norge umiddelbart må stanse all bistand til Afrika …etter at vi har skrotet røykeloven.

– Vi må huske på at Afrika er et veldig stort sted, sier Dr. Planche-Stabbell i en kommentar; – De trenger mye mer penger enn det Norge har, hvis vi skal fikse privatfly til alle de resterende despoter og terrorister som sitter igjen der nede. Pengene vi sparer kan vi bruke på å sponse sigaretter til røykesugne nordmenn.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dr.jur. Sølve Planche-Stabbell sammen med politikerkolleger ved partiets landsmøte

Ville skrote røykeloven

Sølve Planche-Stabbell er ingen nykommer i det politiske miljø. Etter at han i 1974 grunnet dissens rundt egen tittel, ble misforstått som plastikkirurg og valgt inn som rådgivende dyrlege i det daværende Bondepartiet, skiftet han fort beite.

Han vært Riksoverlege ved Helsetilsynet siden 2007, der han var best kjent for å røyke inne og drikke Pepsi Max på møter med Europas helseministere. Hans viktigste kampsak på den tiden var å få skrotet røykloven helt.

– Norge er et fritt land. Når vi ser alle de små tobakkposene som menn har forsøkt skjult rundt på forskjellige pissoarer, skjønner vi at det her er en nasjonal krise og en røyke-nød uten sidestykke, sier han om den saken nå i ettertid. Han mener fortsatt at det er uheldig for røykere å stå ute i all slags vær.

På spørsmål om det ikke var snusposer det kunne være snakk om …og om ikke kvinner også kunne få røyke, fikk vår reporter henholdsvis en ørefik og ble dratt hardt i øret. Etter denne behandlingen tok hun seg sammen.

Stabell vil ikke snakke om kvinners røyking eller snus overhode.
– Snus smaker æsj, sier han

Ikke en krone til Afrika

Nå vil han fjerne all bistand til alle «stater og steder» i Afrika, med årsak i at den vanlige afrikaner sitter i Tyrkia og venter på å få komme til Norge.

– Vi kan jo bruke privatflyene der, sier han lakonisk, og i en syrlig tone fortsetter han; – Nei hjelpen må gå til Tyrkia. Etter at vi har plassert Gülen-bevegelsen tilbake på tronen, kan vi frakte alle asylsøkerne hit og avslå søknader i tur og orden …og i ordnede former!

Sølve tar en «liten støyt» i bilen, for å dempe eget røykesug.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse