Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Nå kan du operere på deg muskler for å få mer sex!

artikkelen fortsetter under annonsen

Trening er tullball!

Mange av oss har i kampen om å ha mest mulig sex i sommer vært på treningsstudio opptil flere ganger i året. Nå kommer nyheten om at det visstnok bare er tull å trene. Istedenfor endeløse treningsøkter der man puster inn andres svette og bakterier kan man nå rask og enkelt få drømmekroppen på bare noen timer!

Opererer inn six-pack
For mange er magetrening både kjedelig og slitsomt. Skal man ha skikkelig magemuskler er det operasjon som gjelder. Overlege og trenings ekspert Conradius B. Kringle sier fordelen med å operere seg fremfor trening er mange. «For å optimalisere treningsresultatene kreves det blant annet at man viser måtehold med alkohol. Med en operasjon kan man sitte hjemme å drikke i langt større grad mens man samtidig får like store muskler» sier han.
Bilderesultat for Ken
Sexy og muskuløs med operasjoner: Geir Vatthode Hansen (Bildet) har ikke trent en eneste gang de siste 9 årene. Allikevel er han mer sexy og muskuløs enn alle andre som knoter rundt på treningssentrene mens de pådrar seg sykdommer fra alle de andre som også knote-trener.

artikkelen fortsetter under annonsen

Blir mer sexy med operasjon
«Fordelen med å operere seg fremfor å trene er at man slipper å svette unødvendig» forklarer overlegen videre. «Svette er ikke bra for utseende. Hvem vil vel egentlig ligge med en svett person?» spør han retorisk mens han rister på hodet.
Bilderesultat for plastic surgery operating muscle
Ser utrolig bra ut: Torstein T. Ullerud fra Voss har operert inn brystimplanter og ser mye bedre ut enn alle andre som trener. «Etter at jeg opererte inn disse brystmusklene ligger jeg med damer nesten ukentlig» sier den sexy lille tingen mens han stolt viser frem brystkassa si.

Statens senter for mellommenneskelige relasjoner (SSFMR) støtter forslaget med muskeloperasjoner og anbefaler alle gutter i alle aldre om å operere seg betraktelig slik at det blir lettere å få sex.
Relatert bilde

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse