Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Endelig et BÆREKRAFTIG gjenbruk av kryptovalutamaskiner; Digitalt askeavkok!

artikkelen fortsetter under annonsen

Så hjalp det altså allikevel!

Helse er viktigere enn penger. Nå ser det ut til at man kan få til en Win-Win-situasjon for alle de som har investert store penger i datamaskiner for å utvinne krypto-valuta.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hva er kryptovaluta?

Kort forklart er krypto-valuta en digital valuta, på samme måte som et lands valuta er det. Valutaen representerer ikke et lands gullreserver, eller identifiseres ved fysiske penger. Valutaen kan brukes i enkelt kjøpssituasjoner, men er som regel mest brukt som et investeringsobjekt. Denne typen valuta kan lettest sees på som et verdipapir, en aksje i et en forespeilet verdistigning, snarer enn i et fysisk selskap. Såfremt de etablerte bankene godtar en innveksling i vanlig gangbar valuta, har det vist seg en ekspansiv verdistigning for mange.

Den mest kjente valutaen er BitCoin, som er en av svært mange. Disse «utvinnes» ved kompliserte algoritmer, og krever stor datakraft for i prosessen. Ettersom interessen for krypto nå er noe svekket, ser man også at verdigstigning ikke er like eksplosiv. Det skal fortsatt være interessante investeringsobjekter, om enn noe usikre.

Hva er askeavkok?

Askeavkok var på 70-tallet ansett å være meget helsebringende. Dette var et produkt man kunne lange hjemme, og mange kjøpte bestanddelen i håp om å tjene seg rike på videresalg av produktet. Det ligger i kortene at man her opplevde en overproduksjon mot et alt for lite marked, og helseeffekten ble også sterkt betvilt. Fortsatt diskuteres effekten, og det er med både glede og lettelse vi nå ser at da avlagte krypto-valutamaskinene kan brukes i utvinningen av askeavkok.

Denne maskinparker for ulovlig krypto-minig ble nylig funnet i en kjenner bod i Trondheim sentrum. Eierene av boden, en Hr. Tørres Bakøyra har fortsatt ikke meldt seg for politiet.

Ulovlig

Mens privat «krypto-minig» som det heter er strengt forbudt, er fremstilling av digital askeavkok i høyeste grad lov.
– Det gleder oss at folk nå ser nytten og helsegevinsten her, sier førstekontrollør Tørres Bakøyra ved Stantens Helse- og Kreditt-kontroll, på Kødderud utenfor Trondheim; – Nå kan vi slappe av på kontrollen av private boliger på jakt etter illegale maskinparker.

 

Brødrene Mads og Thore Jador leter frem askeavkoket fra destruerte datamaskiner ved Statens Returanlegg på Mo i Knea kommune.

Stor glede

– Det er en glede, sier letesjef og lokaltransvestitt, Thore Jador ved Statens Returanlegg på Mo;- Dette gir en merkbar helsegevinst og mange sårt tiltrengte arbeidspalss i Knea kommune. Han forteller også at de er i tidlige stadier med å utvinne hel-digitalt askeavkok, som kan distribueres til brukerne via email eller lastes ned fra app.

Eneste problemet han ser er at folk nå ser en verdi i sine avlagte krypto-maskiner, og selger disse på gatemarkeder som popper opp over alt, fremfor at de returneres staten gratis.
-Staten liker jo ikke å betale for ting, sier han i en kommentar; – Vi liker bedre å loppe folk for alt av verdig, for siden å avgiftsbelegge og beskatte resultatet. På den annen side kan han ikke la være å glede seg over en tydelig helseeffekt hos forsøksgruppen av det nye produktet; – Man lever rett og slett lengre. En herre rett her borte var 31 når han begynte i gruppen, nå både ser han ut som og føler seg som han skulle vært over 100. Det er meget gledelig.

Det er nå stor aktivitet på bruktmarkeder rundt i hele landet.

 

 

 

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse