Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Er det vanskelig å få tisset om natten?

artikkelen fortsetter under annonsen

Manneplager snakkes det alt for lite om!

Vi dynges ned med side opp og side ned om hvilket helvete kvinner skal igjennom i overgangsalderen. Forandringene på mannens kropp kommer mildere, tidligere og mer gradvis, javel
…men de er like full reelle.

Det er mer til «førtiårskrisa» enn en ring i øret, gammel Harley og ny kone. De aller fleste menn lever sitt liv i ro og stillhet, med samme både kone og hårlengde som før. Derimot skjer det forandringer i mannens både psyke og kropp, som vi ikke skal kimse av.

artikkelen fortsetter under annonsen

Hormoner i ubalanse

Kroppen vår er i hormonell forandring hele livet igjennom. Du husker sikkert tenårene, da hver fiber i kroppen fortalte om behovet for erobring. Fett hår, dårlig selvbilde, kviser og elendig kroppslukt bebudet det diamentralt motsatte.

Og sånn fortsetter det, og verre blir det ettersom tiden går. Noe er vår egen skyld dessverre. I pur uvitenhet slapper vi av med god mat, mye fett i kosten og kompenserer samvittigheten med mindre sukker. Mannkroppen trenger sukker for å fungere optimalt, men mye mettede fettsyrer kan vi klare oss godt uten.

Du kan ikke skofte med helsa om du skal holde tritt med kvinnene

Prostata er kroppens viktigste organ

Denne lille kjertelen mellom anus og scrotum er så utrolig mye viktigere enn du tror. Faktisk er testikkel- og prostata-kreft to av de viktigste kreftformene i Norge i dag. De fleste menn har kanskje ikke kremt, men mange går rundt men en dårlig fungerende prostata uten å vite det.

Hvorfor ikke flere menn får sjekket sin prostatafunksjon, har nok mye med bluferdighet å gjøre. Skal det gjøres riktig, må legen inn med to fingre i endetarmen …og allerede her betakker flere menn seg for engang å foreslå noe sånt for sin gamle venn; fastlegen.

Hvorfor blir dette problemet bare større?

Alt for mange av de såpe og hygieneproduktene vi omgir oss med inneholder Parabener og Siloksaner. For de aller fleste er slike ord «det pureste gresk» og sier oss ingen ting. Problemet er bare at disse produktene ødelegger livskvaliteten din ganske så direkte.

Etter press fra bransjen la forbrukerrådet ned sin hormonsjekkside og slettet appen med samme tema fra Google Play og AppStore. Det var stor skam, da problemet ikke er blitt mindre i ettertid …bare større. Allerede for 10 år siden gikk alarmen i Danmark, og regelverket er fortsatt ikke endret nevneverdig i noen av landene.

Er det noe du kan gjøre?

Vi menn behøver testosteron for å fungere optimalt. Dette må ikke forveksles med den dritten som ulovlig omsettes sammen med anabole steroider. «Testo» holder kroppen vår i balanse og sørger for at både psyke og fysisk form fungerer optimalt. Det betyr selvsagt også at hormonbalansen må være riktig, ikke bare høy.

De aller fleste menn i dag er i total ubalanse …selv de på helsestudio som har handlet i Russiske nettbutikker. De er i livsfare, men en kontrollert balanse mellom Testosteron og den kvinnelige motsvarigheten Østrogen er nødvendig for både kvinner og menn.

Trenger du hjelp?

Å få teste eget hormonnivå krever kun en blodprøve. Den foregår litt klønete, ettersom dette er en prøve som må fryses straks etter blodprøvetaking og fraktes til laboratoriet i fryst tilstand. Det er kun et fåtall blodprøve-laber som har slikt utstyr og enda færre som kan utføre testen.

Skulle det vise seg at nivået er feil (hvilket det sannsynligvis er) kan du spørre legen din om å få Nebido submuskulært. Dette er noe du ikke må finne på å hverken sette eller bruke uten legens nøye oppfølging, og du bør helst ha Gynekomasi eller en annen alvorlig hormonsykdom før du får slik hjelp.

Hjelp kroppen med å hjelpe seg selv!

For de fleste av oss tilkjennegir ikke en dårlig fungerende prostata seg på noen annen måte enn litt dårlig hormonbalanse …noe som igjen manifesteres gjennom treg (som i lite effektiv), hyppig og utidig vannlating. De fleste føler også at urinblæren ikke blir skikkelig tom.

Du kan hjelpe kroppen med å sitte når du urinerer, gjerne med bena på en krakk foran toalettet. Hyppigere onani er også et godt tips.

I tillegg kan du få fart på prostata med litt naturlige ekstrakter:

BIOFORM® ProMan 40+

…er utviklet spesielt for menn. ProMan 40+ inneholder ekstrakter av dvergpalme (Sabal serrulata) og gresskarkjernefrø (Cucrbita maxima). Dvergpalme er gunstig ved hyppig trang til vannlating. Gresskarkjernefrø hjelper til å opprettholde en sunn prostata funksjon, og bidrar til prostataens / urinblærens naturlige funksjon.

BIOFORM® Vitalform 

….inneholder ekstrakter av ginseng, Schisandra, russisk rot og rosenrot som alle kan bidra til energi og vitalitet. Disse urtene kan også motvirke trøtthet og være prestasjonsfremmende. Urtene har også vist positiv effekt på mental yteevne.

BIOFORM® ProMan 40+ som tabletter bestiller du her,
BIOFORM® 40+ som te bestiller du her
og
BIOFORM® Vitalform bestiller du her.

Begynn med disse to (gjerne alle tre), og vi kan nesten garantere deg at du med litt tid blir en bedre mann.

Kanskje du må igang med litt fysisk egeninnsats for å matche vår Polske personlige trener Pawel Ladziak, som pryder denne artikkelen med sine bilder.

Allikevel må vi få mannen få litt kred for å eldes med stil…


annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse