Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Er du for LITEN for Tinder? – Datingapp innfører høyderestriksjoner for menn

artikkelen fortsetter under annonsen

Jenter vil ikke lenger ha korte menn

I ly av de siste dagers presseoppslag hvor kvinner påpeker nødvendigheten av at menn må være lengre enn de selv for å i det hele tatt bli tatt i betraktning, har sjekkestedet Tinder tatt grep.

Oppslagene førte til en storm av klager fra frustrerte kvinner mot sjekkeappen, som krever at menn må oppgi sin høyde i profilen.

– Jeg er lei av å skulle date menn som er opptil flere centimeter lavere enn meg selv når jeg har på mine elskede Christian Louboutin stiletthæler, sier Lotta Lettvinten. Hun er 27 år og 197 cm høy.

– Man kan til og med risikere å ende opp ved en bardisk, med en date som faktisk er under 1,75 meter og det er jo rene skandalen. Det er dessverre litt for mange sjekkesteder online som glemmer å ha høyde med i beskrivelsen, hevder hun videre.

Lotta Lettvinten sammen med exen; Christian Lobotbyn.
– Han ble valgt for navnet og ikke kroppen, sier Lotta.

Ikke for å fremstå som at jeg er høy på det, men jeg mener at Menn under 180 ikke kan forvente å få napp uten å virkelig måtte jobbe for det, avslutter hun.

Tinder og flere andre nettsjekkesteder vurderer nå om de skal forlange oppgitt og verifisert høyde på mannlige profiler før denne vises offentlig.

– Kopi av pass med signert rett kopi fra politi eller posten, kan bli en vei å gå sier en representant for et av nettstedene.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse