Er man lykkeligst i et forhold eller som singel?

Det er mange av oss som jakter på den store kjærligheten via apper, blind dates og andre mer eller mindre kleine metoder. Alt for å finne en livspartner man kan dele gleder og sorger med. Mange av oss opplever det som en nedtur å være singel, men er det egentlig det? Hvem er egentlig de lykkeligste? Er det de som er i forhold med daglig krangling og mas? Eller er det de som nyter singeltilværelsen med all den frihet det følger med seg?

Fordeler som singel
For de som lever i et forhold er nok drømmen å bli singel. Da slipper man å ta hensyn til en partner man ofte egentlig ikke liker så godt. Sannheten er jo at de aller fleste er i et forhold kun for å kunne dele utgifter. Andre er kun i et forhold for å slippe å lage middag selv. En annen stor fordel er at dersom man er singel kan man for eksempel sette opp en sexhuske i stuen uten at en masete samboer skal mase om at den ikke passer inn. Friheten som singel er rett og slett fantastisk.

Fordeler med å ha kjæreste
Det er vanskelig å finne fordeler med å ha kjæreste. Det finnes selvfølgelig noen få fordeler med å ha kjæreste også. Vi har allerede nevnt det økonomiske aspektet der man kan dele strømregningen og husleien på 2. En annen fordelel med å ha kjæreste er at man alltid har en å krangle med. Liker man å krangle mye er det derfor en stor fordel å ikke være singel. I tillegg er det en stor fordel å sakte, men sikkert få et mindre og mindre spennende sexliv(?) Dersom man ønsker å piffe opp sexlivet finnes det alltid løsninger selv om man har kjæreste. Blant annet kan man kjøpe seg økt spenning med et stort utvalg av sexleketøy i ulike sexbutikker på nett som her. I disse butikkene finner man noe for absolutt alle interesser

Kort oppsummert kan man vel da egentlig konkludere med at dersom du ønsker noen å dele regningene med så kan det være en fordel å ha kjæreste. Dersom du ønsker frihet, lite mas og en sexhuske i stuen uten at noen klager bør du absolutt være singel.

FLY2.NO - Bestill flyreiser over hele verden
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

BANKNORGE - Sammenlign lån
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt beste


Mer humor


populære artikler

mer moro