Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Er man lykkeligst i et forhold eller som singel?

artikkelen fortsetter under annonsen

Det er mange av oss som jakter på den store kjærligheten via apper, blind dates og andre mer eller mindre kleine metoder. Alt for å finne en livspartner man kan dele gleder og sorger med. Mange av oss opplever det som en nedtur å være singel, men er det egentlig det? Hvem er egentlig de lykkeligste? Er det de som er i forhold med daglig krangling og mas? Eller er det de som nyter singeltilværelsen med all den frihet det følger med seg?

Fordeler som singel
For de som lever i et forhold er nok drømmen å bli singel. Da slipper man å ta hensyn til en partner man ofte egentlig ikke liker så godt. Sannheten er jo at de aller fleste er i et forhold kun for å kunne dele utgifter. Andre er kun i et forhold for å slippe å lage middag selv. En annen stor fordel er at dersom man er singel kan man for eksempel sette opp en sexhuske i stuen uten at en masete samboer skal mase om at den ikke passer inn. Friheten som singel er rett og slett fantastisk.

artikkelen fortsetter under annonsen

Fordeler med å ha kjæreste
Det er vanskelig å finne fordeler med å ha kjæreste. Det finnes selvfølgelig noen få fordeler med å ha kjæreste også. Vi har allerede nevnt det økonomiske aspektet der man kan dele strømregningen og husleien på 2. En annen fordelel med å ha kjæreste er at man alltid har en å krangle med. Liker man å krangle mye er det derfor en stor fordel å ikke være singel. I tillegg er det en stor fordel å sakte, men sikkert få et mindre og mindre spennende sexliv(?) Dersom man ønsker å piffe opp sexlivet finnes det alltid løsninger selv om man har kjæreste. Blant annet kan man kjøpe seg økt spenning med et stort utvalg av sexleketøy i ulike sexbutikker på nett som her. I disse butikkene finner man noe for absolutt alle interesser

Kort oppsummert kan man vel da egentlig konkludere med at dersom du ønsker noen å dele regningene med så kan det være en fordel å ha kjæreste. Dersom du ønsker frihet, lite mas og en sexhuske i stuen uten at noen klager bør du absolutt være singel.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse