EU og OL har kåret Oslo til verdens verste by og bo iNekter å prate med Nordmenn

I en felles pressemelding melder EU og OL at de nå har kåret Oslo til verdens verste by å bo i. Det finnes hundrevis av grunner til å holde seg unna hovedstaden sier de, men EU og OL fokuserer på at det i den en gang så trygge hovedstaden nå stort sett preges av organisert kriminalitet som har tatt fullstendig over. Ran, narkotika, skyting og tidligere Paradise hotel-deltagere løper rundt i gatene med dyre vesker og chatter i sosiale medier med kommende glamourmodeller sier de.

Fraråder alle i verden til å reise til Oslo
I samme pressemelding anbefaler de alle i hele verden om å holde seg langt unna Oslo. “Oslo er en lavkulturell hovedstad der det eneste man kan by på er amerikansk hurtigmat” skriver de. De nevner videre tettstedene rundt hovedstaden; “Byene rundt Oslo er verdens mest kriminelle byer; Moss og Lillestrom er verdenskjent for menneskesmugling og torturkammer og tettstedet Ski er et samlingspunkt for den svensktyske mafian” skriver de.


LER AV BYGGNINGER I OSLO: EU forteller at de flere ganger tar frem bilder av Oslo for å le. De mener alle bygningene i Oslo er stygge

Vil kutte all kontakt med Norge
Eu skriver videre at de i samarbeid med OL-komiten aldri mer vil snakke med noen fra Norge. De sier videre at de er glad for at Oslo takket nei til OL siden byen er såpass grusom. Eu sier at de allikevel kan prate med Jens Stoltenberg om ting som ikke handler om Oslo. I tillegg åpner de for å kunne snakke med Sivert Høyem da de er store fans av musikken hans.


SKJØNNER EU GODT: Selv om Jens Stoltenberg sier han fortsatt føler seg litt Norsk forstår han godt kritikken fra EU og OL. Oslo er ikke et bra sted å være sier Nato-sjefen. Han anbefaler nordmenn å flytte til Sverige

Eavisa har forsøkt å få en uttalelse utover den nevnte pressemeldingen, men ingen i EU eller i OL vil prate med oss siden vi er fra Norge og Oslo. Vi følger saken og kommer tilbake med mer!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro