Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Eventyr og spill – den perfekte kombinasjon

artikkelen fortsetter under annonsen

Eventyr og spill passer som hånd i hanske. Det er noe helt spesielt med det å følge en historie eller reise, og samtidig kunne delta i eventyret som spiller. Vi skal se på noen populære eventyrspill i ulike formater.

Dungeons and Dragons (bordrollespill)

artikkelen fortsetter under annonsen

Det som gjør rollespill som Dungeons and Dragons ekstra underholdende, er du i større grad enn med de fleste andre spill er med på skape selve historien. Dette rollespillet blir populært regnet som det første og sannsynligvis mest kjente av bordrollespill, og ble laget av to venner i 1974 med en lidenskap for den mystiske fantasy-verdenen. Rollespill har opp gjennom årene blitt enormt populært verden over, og er perfekt for de som er litt ekstra opptatt av eventyr og spill.

1974 Dungeons and Dragons set, Xmas morn» (CC BY-SA 2.0) by gruntzooki

The Walking Dead (mobilspill)

Tegneserien og TV-serien The Walking Dead har vært en kjempehiti årevis, så det er ingen overraskelse at det også er blitt utviklet ulike varianter av The Walking Dead-spill for de fleste plattformer. Det har blant annet blitt en stor hit på mobilen, og det finnes flere ulike spill å velge mellom. Spesielt populær er Telltale sin miniserie hvor du spiller de ulike karakterene og får et nærmere innsyn i deres personlige historie og reise. Dette er et eventyrspill som garanterer spenning og underholdning.

White Rabbit (spilleautomat)

Spilleautomaten White Rabbit er basert på det fantastiske eventyret Alice i Eventyrland, av den engelske forfatteren Lewis Carroll. Historien er også blitt filmatisert flere ganger, og er ikke overraskende en populær inspirasjon for temaer til spilleautomater. Dette er første gangen Megaway har funnet inspirasjon fra Carrolls surrealistiske eventyrverden, men for en jobb de har gjort med spillet. Ifølge www.norskespilleautomater.com finnes det casinospill for enhver smak og her kan du prøve White Rabbit med sin fantastiske grafikk og spennende funksjoner. Disse gjør det lett å drømme seg bort til Eventyrland. 

Ticket to Ride (brettspill)

Dette er ikke et typisk action- eller eventyrspill, men i Ticket to Ride kan du reise ut på eventyr verden over! Asia, Afrika, Storbritannia og USA er bare noen av destinasjonene du kan besøke – ellers har du også muligheten til å toge deg gjennom Europa og Norden! Du kan også skaffe deg utvidelsespakker slik at du kan reise i både tid og rom, hva med å besøke USA i 1910, for eksempel? Hovedmålet med spillet er å samle flest mulig poeng ved å bygge jernbaner mellom destinasjoner. Det er om å gjøre å bygge flest og lengst jernbaner, og å fullføre destinasjonskortene du trekker underveis. Alle mann om bord!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse