Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SISTE NYTT: Fødene kvinne bet i stykker mannen sin etter at han ba henne roe seg ned

artikkelen fortsetter under annonsen

«Jeg ble irritert» sier kvinnen

Da Beate Brokkstav Felatus fødte sin første datter skulle mannen være med som moralsk støtte ved siden av fødesengen. Seansen startet bra, men fikk en dramatisk ende for mannen som nå er død.

Bagatelliserte smertene
Mannen startet med noen oppmuntrende ordvalg som «Du er flink kjære» og «Dette går bra, jenta mi«. Dessverre oppfattet mannen at Beate overdrev noe når hun hylte og skrek som følge av at et menneske skulle ut av den lille tissen hennes. Mannen sa først at «Sååå vondt er det vel ikke» for deretter å si «Dette begynner å bli flaut. De hører oss ut i gangen» forteller et vitne som jobber som jordmor.

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er hjampyycu2hzbpzqieqw.jpg

Fikk som fortjent: Etter en rekke kommentarer om at hun burde ta seg sammen, valgte Beate i fullt raseri og spise opp mannen sin. Mange er nå enig i at dette er greit ettersom det er en kjent sak at kvinner kan oppføre seg så usympatisk de bare vil når de har «smerter» under fødselen.

Spiste mannen i fullt raseri
Mens kvinnen fortsatte den smertefulle opplevelsen fortsatte mannen og oppfordre henne til å ta seg sammen. Mannen hadde nemlig lest en forskningsrapport på nettet om at det faktisk ikke er så vondt å føde, men at kvinner overdriver veldig. Plutselig fikk kvinnen nok og grep tak i mannens hals og spiste han sakte, men sikkert opp. «Vi valgte å la kvinnen spise ferdig i frykt for å bli spist opp selv» sier et vitne som jobber som doktor. Han beskriver kvinnen som særdeles ustabil og irritert under fødselen.

Historien er ikke bare trist. Beate og datteren ble sendt hjem fra sykehuset bare 2 timer etter fødselen noe som er godt innenfor fristen på 6 timer. «Ja det er en seier for systemet at vi fikk de ut såpass fort» sier en politiker som ikke helt skjønner omfanget av det han er satt til å prate om

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse