Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forbannet prest nekter å vie syklister som sykler midt i veien!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Syklister er grusomme folk» sier prest!

Prest og sorenskriver Jan Helge Storhaug har praktisert som prest i over 20 år. Han har viet homofile, kriminelle og ikke minst har han viet par der jenta har gått i treningstights selv om hun aldri har trent. Han er med andre ord svært tolerant. Nå ser han allikevel seg nødt til å nekte vielse av par der en eller begge partene driver med det han kaller for «Verdens mest irriterende 40-års-krise-idrett der man risikerer liv og trafikksikkerhet på en altfor dyr sykkel i et tåpelig tettsittende antrekk«. Kirken stiller seg bak presten.

Ødelegger samfunnet
Presten påpeker at syklister bidrar til så mye frustrasjon og irritasjon i samfunnet at de rett og slett er en fare for omgivelsene sine. «Når en syklist på liv og død sykler midt i en bilvei fordi han mener han har rett til det er det jo noe galt med samfunnet vi lever i» sier presten. Han mener syklister er et langt større problem enn hva man prater om i media. «Mediene bør oppjustere omtalen rundt dette problemet og sørge for at avstanden og konflikten mellom syklister og bilister øker» sier han overbevisende!

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er syklister2_4843215a.jpg

Verdens verste folk! På denne måten skaper norske syklister irritasjon og frustrasjon for tusenvis av norske bilister hvert år. Nå går den norske kirken ut og anbefaler sine prester å nekte folk med tilknytning til sykkelmiljøet vielse og giftemål.

Syklister er egoister
Han mener hans tro kommer i sterk konflikt med den enorme egoismen som disse syklistene representerer. «Her har du altså en gjeng med menn i voksen alder som insisterer på å sykle midt i veien» sier han oppgitt og fortsetter; «Det blir jo det samme som om norske tennisspillere skulle insistert å spille tennis på E6 bare fordi de kan» sier han. Han har, med kirkens fulle støtte satt ned foten og sier nå konstant nei til å vie menn og kvinner med tilknytning til et sykkelmiljø. «Folk som mener det er riktig å sykle midt i veien og hindre normal ferdsel bør ikke få gifte seg» sier han avslutningsvis.

Synes du syklister skal få gifte seg eller fortjener de å holdes utenfor så lenge de knoter rundt på veiene i thights?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse