Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forsker: Barn har ikke godt av å være sammen med besteforeldre

artikkelen fortsetter under annonsen

Besteforeldre påvirker barn negativt!

I en nyere studie utført av Statens senter for mellommenneskelige relasjoner i Kragerø har man funnet ut at besteforeldre har enorm negativ innvirkning på barnebarn. Sjefsforsker Reidar S. Kritt opplyser at samtlige barn i testen med sterke relasjoner til sine besteforeldre var negativt preget av for mye omgang med besteforeldrene.

Ikke snille mot barna
Videre viste testen at besteforeldre på ingen måte var så snille mot barna som man skulle tro. «Nei de fleste besteforeldre glemte å gi barna mat samt at det låste de inne på et rom så snart foreldrene hadde dratt. Der satt barna bare å gråt» forteller forskeren. I tillegg viste testen at 97% av alle besteforeldre ga barna store mendger godteri slik at de utviklet diabetes og kan dø!

artikkelen fortsetter under annonsen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er kid_drinking_soda_shutterstock.jpg

Gir barna sykdommer: Det viser seg nå at besteforeldre er den største årsaken til sykdommer hos barn. På grunn av besteforeldres voldsomme iver etter å dytte på barn sukker, kaker og godteri vil de fleste barn få diabetes. Nå anbefaler man alle foreldre å bryte all kontakt med besteforeldre fortest mulig.

Legevakten advarer foreldre
På flere av landets legevakter er man bekymret over den store andelen av barn som dukker opp i følge med sine besteforeldre. «Vi ser at besteforeldre i stor grad er sammen med barn når det skjer ulykker» sier legevaktansvarlig for avdeling barn ved Østlandets sykehus Region Øst. Hun melder om kamferdrops i øret, utslett på kinn som følge av overdrevent kosing samt en rekke sykdommer som hun er sikker på er besteforeldrene sin skyld.

Nå advarer et samlet norskt lege og forskermiljø alle foreldre om å holde barna unna besteforeldrene. «Dersom barna på liv og død skal være sammen med besteforeldrene bør det være under oppsyn» avslutter forskeren. Hva mener du? Kan besteforeldre være slemme mot barn?

PS: Om du nå er sint, frustrert og rasende er det kanskje greit å informere den hjernedelen din som fremmer raseri om at saken er merket satire og ironi. Altså så er ting du nå har lest og hisset deg opp over er ironisert og selvfølgelig mener alle det motsatte. Sånn, Da håper vi det hjalp!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse