Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: 9 av 10 norske kvinner foretrekker ekstremt hårete menn!

artikkelen fortsetter under annonsen

Jo mer hår, jo mer tiltrekkende synes kvinnene menn er!

«Hår symboliserer testosteron og selve urmannen, og det setter tydeligvis dagens kvinner veldig pris på«, sier seniorforsker Bjørn E. Phelsen ved Universitetet på Fagernes. Universitetet brukte to forsøksgrupper, en med 15 ekstremt hårete menn og 15 menn med normal hårvekst. Disse skulle mingle med 45 single damer.

Damene gikk amokk!
«Vi arrangerte en slags minglefest, uten alkohol, for å se hvem kvinnene ble tiltrukket av», forteller Phelsen. Observasjonene forskeren og hans team gjorde var klare. «Det som var interessant var at uten unntak gikk damene rett bort til de hårete mennene. Det var jo flere damer enn menn, så de hårete mennene ble okkupert av flere, noe som nesten førte til slåsskamp. Damene gikk rett og slett amokk rundt våre hårete menn, mens de andre fikk kun litt oppmerksomhet,» forteller Phelsen.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bilderesultat for hairy man
Lykkelig med hår: Knut (47) er en av de som var med på undersøkelsen. «Det var veldig gøy å være med, og jeg har til og med fått meg dame, så jeg er kjempeglad sier Kunt, som ikke vil ut med etternavn fordi det har vært enormt stor pågang av kvinner etter undersøkelsen.

Spørreundersøkelse
«Det gikk helt rundt for kvinnene, og alle var røde i kinnene og de ble faktisk svært kåte av de hårete mennene. Etter minglefesten skulle alle damene svare på noen spørsmål. Der kom det frem at kvinner i dag er veldig lei av at mannen bruker lenger tid på badet enn det de selv gjør. Mange norske menn er rett og slett blitt noen fjoller» sier forskeren. «Hårete menn utstråler en mer gi faan-holdning og har derfor langt mer sexappeal enn stusselige menn uten god hårvekst. Vi kan si det enkelt, for jo mer hår gutta hadde, jo mer virile og kåte ble damene. Sånn er det bare«, avslutter seniorforsker Bjørn E. Phelsen.

Alle de hårete mennene i undersøkelsen har nå fått seg kjæreste. Er du hårete og singel kan du kontakte Univeritetet på Fagernes for å få kontaktinformasjon til de svært så desperate damene med hårfetish, som var med på undersøkelsen og som fortsatt er single.

Se alle de hårete mennene som var med på undersøkelsen ved å trykke på neste side.

TRYKK SIDE 2 FOR Å SE BILDER AV DE HÅRETE MENNENE

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse