Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forskning: 94% av norske damer over 55 år er psykopater sier forskningsleder!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Dette er ingen overraskelse for meg» sier mann (56 år)

Den Nord-Norske forskningsbasen ved Harstad som ligger like ved siden av byens eneste matvarebutikk lanserte idag et oppsiktsvekkende resultat av sin forskning. Uten unntak viste det seg rett og slett at nærmere 94% av samtlig norske kvinner over 55 år er utspekulerte og ondskapsfulle psykopater! «Dette har jeg visst lenge. Kvinnfolka blir egenrådige og ondskapsfulle etter fylte 50. Ingen overraskelse dette» sier Birker Krokstad fra Harstad.

Begynner med drittslenging til mannen
Forskningsrapporten avslører at det er store likhetstrekk om hvordan damene sakte, men sikkert utvikler psykopatiske trekk. «Det starter med konstant overdreven og lite sympatisk masing på alt mannen gjør galt i hjemmet» sier forskningsleder Magnor Bagge. I likhet med de fleste av sine mannlige kollegaer er han ikke overrasket over resultatet han heller. «Ha ha ha, nei det er jeg virkelig ikke. Finner man en sympatisk, ikke-masende kvinne i 50-årene er det all grunn til å melde fra til myndigheten raskest mulig. Da går hun med all sannsynlighet og bærer på et utbrudd som med all sannsynlighet vil ramme nærmeste mann når som helst» sier han. Han mener sinte, frustrerte damer i 50-årene bør roes ned med medikamenter.

Later som de er snille: Eldre damer er verstingen i den omfattende forskningsanalysen» forteller lederen for forskningen. «De later som de er i vater, men er primært ute etter å kjefte og rakke ned på mannen» sier han. I følge ham er de lette å avsløre. «Kvinnelige psykopater finner seg ikke i noen ting og skal bestemme alt» sier han.

artikkelen fortsetter under annonsen

Overgangsalder?
«Men kan det ikke hende at denne masingen rett og slett er noe så enkelt som overgangsalder?» spør vi. «Man kan kalle det hva man vil» svarer mannen og forsetter; «Om en sint middelarderende kvinne skriker og bærer seg og gjør livet surt for mannen så er det psykopatiske trekk uansett om det heter overgangsalder eller mensen» sier han. Han har nå levert inn et forslag til stortinget om å gi menn ekstra stønad etter at kone eller samboer har fylt 55 år. «Her er det viktig å skåne mannen og sørge for at kvinnens psyko-oppførsel ikke hemmer mannens hverdag slik vi ser klart er tilfelle i dagens samfunn» avslutter forskeren.

Videre planlegges det nå å etablere et nasjonalt støtteapparat for menn som lever med kvinner over 55 år.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse