Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Sinte og klagende damer har et langt bedre (sex)-liv!

artikkelen fortsetter under annonsen

Sure jenter har mer sex!

Etter en større undersøkelse gjennomført av Statens senter for mellommenneskelige relasjoner (SSMR) har man funnet ut at jenter med mye dårlig humør har det langt lettere enn jenter som er glade og fornøyde. Undersøkelsen viser også at sinte damer har mer sex.

Oppnår mer
Sjefsforsker og logiker Mats Bømlerud Vattnass kan fortelle at studien viste at sinte jenter, eller «bitchy» jenter, stort sett fikk viljen sin. «Vi ser at sinte jenter har en unik evne til å finne «mannfolk» som stort sett gjør som de får beskjed om» sier forskeren. Han påpeker at sinte jenter også slipper å gjøre noe særlig husarbeid ettersom mannen er livredd for nye raseriutbrudd og dermed gjør veldig mye av husarbeidet.
Bilderesultat for funny angry sex gifs
Kjefter og klager, deretter sex: De fleste sinte damer er sykelig opptatt av sex. Dette viser at jenter som kjefter på mannen sin egentlig bare vil ha sex igjen viser forskning ved Statens senter for mellommenneskelige relasjoner.

artikkelen fortsetter under annonsen

Bedre sex-liv
I tillegg til å slippe å gjøre noe særlig husarbeid har også de sinte damene et langt bedre sexliv enn de blide og mer sympatiske jentene. «Sinte damer har mye sex» forteller forskeren og utdyper; «Jenter som klager og skriker mye er veldig attraktivt for norske menn. Dermed blir det en stor turn-on for mannen hver gang den sinte kjæresten hans ødelegger dagen med et raseriutbrudd» sier han.

«I tillegg til et bedre sexliv og mindre husarbeid har også sinte, usympatiske og sutrende damer langt bedre forutsetninger for å bli sittende alene i en et-roms kjellerleilighet mens de klager på at alle andre er dumme» avslutter den anerkjente forskeren.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse