Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SLÅR ALARM: Derfor må du ikke spise klementiner i desember

artikkelen fortsetter under annonsen

Hold deg unna klementiner!

Desember og jul er høytiden for den populære sitrus-frukten klementin. Nå har forskere fra Verdens frukt og Nøtteforbund funnet ut at den populære frukten kan være livsfarlig å spise i desember. Her forklarer vi grunnen til hvorfor sitrusfrukten kan forårsake alvorlige konsekvenser for din helse i desember.

Mister luktesansen
Forbundets leder er den afrikanske forskeren Michael P. Ayarattatui og han forklarer at dersom man spiser for mye klementiner i desember kan man risikere å miste luktesansen samt oppnå det man kaller parallell virkelighetsoppfattelse. Det vil med andre ord si at man tror man lever i en annen virkelighet og vil få problemer med å skille mellom rett og galt. «I klementiner har vi et virkestoff som heter trallalaster» forklarer forskeren. «I større mengder gjør dette stoffet at vi går inn i en slags psykose» forteller han videre.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for clementines
Livsfarlige?: Kan clementiner virkelig ødelegge julen fullstendig?Absolutt sier forskere over hele verden!

Store mengder må til
«Er det snakk om store mengder det er snakk om før man mister luktesans og går i psykose» spør vi forskeren; «Tja, for å miste luktesansen og videre gå inn i en klementin-psykose er det snakk om flere kilo av stoffet som igjen betyr nærmere 2,8 tonn (!!) clementiner» svarer han. «Javel, men det er jo INGEN som spiser 2,8 tonn med clementiner? spør Eavisa«…. «Nei det er det ikke» svarer han. «Så med andre ord er det altså helt greit å spise flere kilo med clementiner så lenge man ikke spiser flere tonn av de?»… «Jada det er helt ufarlig» svarer forskeren.

Han forteller videre at det heller ikke er noe problem å smøre seg inn med klementiner eller å bade i klementin-saft så lenge du ikke bader i over 4 uker av gangen. Bade i bananer derimot; LIVSFARLIG! Husk å del saken slik at alle får vite at man ikke kan spise for mye klementiner!

LES OGSÅ: Dopapir fremmer kreft

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse