Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Foreldre sover 46% mer og drikker mer alkohol etter at Netflix ble lansert!

artikkelen fortsetter under annonsen

«Netflix reddet mange foreldre» sier forsker

Ved Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har de over flere år forsket på hvilken innvirkning Netflix og andre strømmetjenester har hatt på livet som foreldre i de Norske hjem. Resultatet viser at alle foreldre drikker langt mer alkohol og sover mer etter at barna kunne plasseres foran tv`n i timevis.

Drikker seg oftere fulle
Studien viser at foreldre nå ikke trenger å ha dårlig samvittighet når de drikker seg fulle med små barn i huset. «Ja vi ser at barna stenger ute omgivelsene når de ser på Netflix. Barna får rett og slett ikke med seg at mamma kaster opp eller at pappa kjefter på mor når de ser på Netflix eller andre evig-gående strømmetjenester» sier forsker og kirurg Martin Bass Slagstad ved senteret. Han tror vi vil se en fortsatt økning i fulle foreldre som sover til langt på dagen

artikkelen fortsetter under annonsen

Større TV hjelper
Forskningen viser også at jo større TV`n er jo mer faller barna inn i sin egen verden. «Er TV`n over 50 tommer er det lite sannsynlig at barnet får med seg noe som skjer i sofaen der mor og far sitter fulle og frie» sier han. «Så lenge barna får noe kjeks og litt cola kan de sitte der til de sovner» påpeker forskeren.

Kjenner du deg igjen. Sitter du og drikker masse alkohol og sover til langt på dagen mens ungen din ser på Netflix?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse