Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Folk som gråter av film har store psykiske problemer!

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjenner du noen som gråter når de ser på film?

Statens senter for mellommennesklige relasjoner (SMR) har det siste året forsket på hvilke type mennesker som blir mest engasjert når de ser på film og TV. Konklusjonen er både overraskende og klar; De som gråter når de ser på film har ifølge den omfattende studien store psykiske problemer.

Mistet kontakt med virkeligheten
Leder for den omfattende studien doktor Lars S. Dahl sier at de personene som etablerer såpass mye følelser for en iscenesatt film med all sannsynlighet har mistet kontakt med virkligheten og på den måten er svært nære et nervøst sammenbrudd. «Vi ser at spesiellt jenter er en utsatt gruppe» sier forskeren. Han mener dette sammenfaller godt med andre studier der jenter viser seg å være relativt mye svakere enn mannen rent psykisk (I tillegg til fysisk)
grate-film-eavisa

artikkelen fortsetter under annonsen

Svake psykiske mennesker: «Personer som gråter og sutrer når de ser på oppdiktede filmer er personer med svært liten virklighetsoppfattelse og svak psyke» sier lege og forsker ved statens senter for mellom-mennesklige relasjoner Lars S. Dahl.

Unngå drama og romantiske komedier
Doktoren anbefaler personer som sitter og griner på grunn av fiksjon om å oppsøke profesjonell hjelp. «Det er vel egentlig ren logikk når man tenker over det» sier legen og fortsetter; «Når man vet at det man ser på er rent oppspinn, men allikevel føler et sterkt emosjonelt engasjement sier det seg selv at man ikke er helt ved sine fulle fem» avslutter den anerkjente legen og forskeren.
Bilderesultat for women cry movie

Kjenner du noen som griner og sutrer hver gang man setter på en animasjonsfilm eller et tilgjort drama? Tips dem om å oppsøke hjelp idag!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse