FORSKNING: Folk som gråter når de ser på film har store psykiske problemer!Kjenner du noen som gråter når de ser på film?

Statens senter for mellommennesklige relasjoner (SMR) har det siste året forsket på hvilke type mennesker som blir mest engasjert når de ser på film og TV. Konklusjonen er både overraskende og klar; De som gråter når de ser på film har ifølge den omfattende studien store psykiske problemer.

Mistet kontakt med virkeligheten
Leder for den omfattende studien doktor Lars S. Dahl sier at de personene som etablerer såpass mye følelser for en iscenesatt film med all sannsynlighet har mistet kontakt med virkligheten og på den måten er svært nære et nervøst sammenbrudd. “Vi ser at spesiellt jenter er en utsatt gruppe” sier forskeren. Han mener dette sammenfaller godt med andre studier der jenter viser seg å være relativt mye svakere enn mannen rent psykisk (I tillegg til fysisk)
grate-film-eavisa

Svake psykiske mennesker: “Personer som gråter og sutrer når de ser på oppdiktede filmer er personer med svært liten virklighetsoppfattelse og svak psyke” sier lege og forsker ved statens senter for mellom-mennesklige relasjoner Lars S. Dahl.

Unngå drama og romantiske komedier
Doktoren anbefaler personer som sitter og griner på grunn av fiksjon om å oppsøke proffesjonell hjelp. “Det er vel egentlig ren logikk når man tenker over det” sier legen og fortsetter; “Når man vet at det man ser på er rent oppspinn, men allikevel føler et sterkt emosjonelt engasjement sier det seg selv at man ikke er helt ved sine fulle fem” avslutter den anerkjente legen og forskeren.

Kjenner du noen som griner og sutrer hver gang man setter på en animasjonsfilm eller et tilgjort drama? Tips dem om å oppsøke hjelp idag!

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro