Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Folk som hører på Heavy Metal er de smarteste

artikkelen fortsetter under annonsen

Hører du på hard rock?

Statens senter for mellommenneskelige relasjoner har i en årrekke jobbet med en studie for å finne ut hvilke musikksjangere de smarteste (og dummeste) menneskene hører på. Hører du på Jass og listepop er du dessverre bare noen promille unna tilbakestående hevder studien.

Metal-fans er de desidert smarteste
I det øvre sjiktet av IQ-skalaen finner vi personer som hører på heavy metal og hard rock. Her fremhever studien at metal-folket både har størst forståelse for humor samtidig som de også innehar mest allmenne kunnskap. Hip hop ligger relativt langt bak når det kommer til intelligens. Hip-Hop-lyttere har ofte et dårlig ordforråd samt at deres allmenne kunnskap er relativt begrenset.

artikkelen fortsetter under annonsen

Jazz og Listepop er på grensen til tilbakestående
Videre viser studien at noe sjokkerende bilde av personer som lytter til jazz og/eller listepop. IQ-nivået til denne gruppen er helt i nedre sjiktet og på grensen til latterlig dum. Av andre musikk-stiler er klassisk sånn midt på treet mens alternativ poppjazz stort sett tiltrekker seg lyttere som sliter med selvbilde og virkelighets-oppfattelsen.

Men igjen; lytter du til heavy metal er nivået i toppetasjen helt i verdenstoppen.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse