Norges mest seriøse nyhetside

annonse

SJOKKERENDE FORSKNING: Folk som har hund har ofte store psykiske problemer

artikkelen fortsetter under annonsen

Ny forskningsrapport sjokkerer!

Det anerkjente forskningssenteret for mellommenneskelige relasjoner avdeling dyr har den siste tiden jobbet med å avdekke hvilke mentale fordeler det gir oss å ha hund. Resultatet sjokkerer nok de aller fleste. Studien viste nemlig at folk med hunder oftere har store psykiske problemer enn de som ikke har hund.

Ustabile og empati-løse
Forskningsleder Fabian Vett Vatt Hansen forteller at de har jobbet i mange måneder med studien. «Vi har kartlagt over 32 000 hundeiere i denne studien noe som gjør den til en av de mest omfattende studiene noensinne» forteller han. Studien viste veldig klart at mennesker med hund som oftest er ustabile og mangler empati. «Det er ingen tvil om at hunder ødelegger den psykiske helsen hos sine eiere» forteller han.

artikkelen fortsetter under annonsen
Bilderesultat for dog mental health

Gal og ustabil: Kvinner med hunder er i følge den oppsiktsvekkende forskningsrapporten tikkende bomber som er i stand til å ødelegge livet til de rundt seg. «For bedre mental helse og et lykkeligere liv anbefaler vi nå alle å avlive hundene sine» sier forskningslederen.

Gjelder spesielt kvinner
I studien kommer det også frem at hele 9 av 10 kvinner med hund kan være direkte farlige. «Vi ser at en rekke kvinner med hund kan være til fare for sine omgivelser. Vi har nå sendt en anbefaling til rikspolitiet at de kartlegger kvinner i Norge som har hunder slik at vi kan følge med spesielt på denne gruppen» sier han. Han er ikke i tvil om at vi snart vil se det første drapet på en mann som er gjennomført på grusomt vis av en kvinne som har hund. «Ja det er jeg sikker på» sier forskeren som ikke har hund. «Ha ha ha, nei jeg skal aldri ha hund. Hunder er det samme som rotter med djevelhorn og drapinstinkter» avslutter forskeren som forøvrig har katt. «Katt er bra» sier han raskt.

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse