Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Kvinner som prater med hunden sin har ofte store psykiske problemer

artikkelen fortsetter under annonsen

Kjenner du noen som prater med hunden sin?

Vi ser det hver dag. Hundeiere, primært kvinner, som prater med et dyr som overhodet ikke forstår noe av det som blir sagt. Allikevel insisterer hunde-eiere på å prate om både praktiske og følelserelaterte temaer med den fullstendige uforstående hunden som bare venter på mat eller en ny meningsløs gåtur. Nå har en rekke forskere funnet ut at de som prater med hunden sin med 97% sannsynlighet har omfattende psykiske problemer.

Synes synd på seg selv
Forskningen som er utført på universitetet for mellommenneskelige relasjoner i Halden har tatt for seg over 9000 kvinner som alle hadde hund. «Samtlige av disse pratet med hunden sin og samtlige av disse visste seg å ha store psykiske problemer» forteller sjefs-forsker Hans Gunnar Fosforud. Han mener på bakgrunn av den omfattende undersøkelsen at de fleste kvinner med hund faktisk er relativt stabile og til fare for samfunnet(!)

artikkelen fortsetter under annonsen

Tikkende bomber
Videre kan den anerkjente forskeren fortelle at han ser på kvinner som prater med hundene sine som tikkende bomber rent psykisk. «Ja vi ser jo det at kvinner som prater mot hunden sin har en manglende virkelighetsoppfatning og når som helst kan «klikke» sier den bekymrede forskeren. Han mener at kvinner som prater med hund eller som tror hunden forstår hva som blir sagt bør legges inn raskt for å bli friskere.

«De verste er de kvinnene som kaller seg selv for «mamma» til dyret» sier han og fortsetter; «Om du er et menneske og tror du er mamma til en annen rase sier det seg jo selv at personen ikke er riktig satt sammen» avslutter forskeren som har mottatt en rekke priser for sitt arbeid innen psykiatri. Staten senter for psyko-jenter med hund kan bekrefte at samtlige av deres besøkende er gale kvinnfolk som mener hund er det samme som menneske. «Det er trist, bare trist» sier alle som forstår at man ikke bør prate med hund!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse