Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forskning: Jenter med store pupper er smartere enn flatbrystede!

artikkelen fortsetter under annonsen

Store bryster = Høy IQ!

Hanne Kløftsrud ved Høyskolen for intelektuell forskning har i en årrekke forsket på sammenhengen mellom bryststørrelse og IQ. Hun har nå funnet ut at jenter med ekstraordinær bryststørrelse er vesentlig smartere enn jenter med små bryster. «Ikke uventet» sier den anerkjente forskeren selv.

Større bryster, høyere IQ
«Det er ikke bare IQ som vokser i takt med bryst-størrelse» forteller Hanne og fortsetter; «Vi ser at sosial omgjengelighet og empati er vesentlig bedre utviklet hos jenter med store bryster» sier hun. Forskerdamen har funnet ut at flatbrystede jenter ofte er innesluttet og innehar merkbart lav IQ. «Ja de virker nesten litt dumme» sier hun.
store-bryster-smartere-satire-humor-eavisa
Forsker og overlege: Forsker Hanne Kløftsrud (Bildet) har etter flere år funnet ut at det er en klar sammenheng mellom bryststørrelse og IQ hos jenter. «Jenter med store flotte pupper er beviselig langt smartere og omgjengelig enn jenter med små bryster» slår hun fast.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kan operere seg smartere
Videre fant man ut i den omfattende studien at det ikke var noen sammenheng mellom opererte bryster og naturlige bryster. «Nei, vi opplevde faktisk at jenter som opererte brystene til det større også fikk høyere IQ og sosial kompetanse etter brystoperasjonen» sier forskeren. Hun anbefaler jenter som opplever at de kommer til kort å operere inn silikon slik at de kan komme tilbake til samfunnet etter å kanskje ha vært det hun kaller en grå og litt dum mus.

Kommer du til å operere puppene dine etter denne omfattende studien?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse