Norges mest seriøse nyhetside

annonse

FORSKNING: Kvinner som kjøper dyre julegaver til mannen sin er de smarteste!

artikkelen fortsetter under annonsen

«En klar sammenheng» sier forskeren

Forsker og vinkjenner Tor-Stein Mødrehort hos Statens Senter for Mellommenneskelige Relasjoner har nylig forsket på kvinners intelligens. Konklusjonen i rapporten er at kvinner som gir mannen sin dyre julegaver til jul er de absolutte smarteste.

Smarte og pene
Forskeren forteller videre at ikke bare er disse kvinnene særdeles smarte, men de er også de klart peneste. «Vi ser at jo dyrere gaven til mannen er, jo penere, smartere og ikke minst lykkeligere er kvinnen» sier han og fortsetter; «Kvinner som gir billige gaver til mannen sin er dumme, veldig stygge og klarer ikke holde på mannen sin» forteller han.
Bilderesultat for smart women
Jo smartere jo mer giverglede: En 100% seriøs forskningsrapport fra Internett viser at jenter som bruker MYE penger på julegaver til mannen er de absolutte smarteste og peneste.

artikkelen fortsetter under annonsen

Gutteturer og ny mobil
Forskeren og hans team fant også frem til den optimale julegaven til mannen. «Vi ser at kvinner som gir mannen en guttetur i julegave er de som absolutt er de smarteste. Kvinner som sender avgårde mannen sin på gutteturer titt og ofte har et lykkelig og flott liv. De lukter også utrolig godt» sier den anerkjente forskeren videre. Han mener kvinner som gir mannen sin rimelige gaver er drittkjærringer. «Ja de er sure, grinete og stygge drittkjerringer» avslutter han

Hva mener du. Er stygge kvinner gjerrige?

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse