Forskning: Kvinner trenger mer søvn enn menn for å være lykkelige!Lite søvn gir sinna kvinner!

En forskergruppe fra Manchester i England har lenge forsket på hvorfor kvinner i så stor grad er sinte og irriterte store deler av døgnet. Mens menn stort sett er fornøyde og lettere til sinns opplever de fleste kvinner å være mye sinte, frustrerte og irriterte. Nå har man endelig funnet ut bakgrunnen for at kvinner er så mye mer sintere enn menn.

Trenger 15 timer søvn
Kvinner som sover mindre enn 15 timer i døgnet har som regel en altfor lav produksjon av lykkestoffet sjokoladitin som sørger for at kvinner føler lykke. Med andre ord; Kvinner som sover mindre enn 15 timer i døgnet er som regel aldri lykkelige. “På bakgrunn av dette er de fleste kvinner sinte 2-3 uker i måneden. Den siste uken har de som regel mensen så da er de sinte da også” sier den kjente forskeren Albert Putherbyte som ledet den omfattende undersøkelsen

Sinte damer trenger søvn: De fleste menn kjenner nok igjen dette. En stadig sur og grinete kjæreste som finner feil over alt. Nå viser det seg at kvinner kan sove seg lykkeligere slik at de ikke ødelegger så mye av livet til mannen.

Kvinner er svakere mentalt
Mens menn kun trenger 6-8 timers søvn for å fungere normalt må altså kvinner sove det dobbelte for å klare hverdagen. “Det er ingen tvil om at kvinner er betydelig svakere mentalt enn menn” sier forskeren. Han mener kvinner bør legge seg tidlig på kvelden slik at de oppnår nok søvn slik at sinne og irritasjon ikke preger hverdagen så mye som den nå gjør.

Mitt klare råd til alle menn er å la kona eller samboeren sove så lenge de vil. På den måten blir livet til mannen også betydelig lettere” avslutter forskeren.

SMAKELIG - Mat, interiør og livsglede
HUSGLEDE.NO - Finn lekre matoppskrifter

GLAD I DYR? - Besøk Morsommedyr.no

LEVANA.NO - Kvinnemagasin på nett
LUKSUSFERIE.NO - Ferie på sitt besteMer tullball

POPULÆRE ARTIKLER

Mer moro