Norges mest seriøse nyhetside

annonse

Forskning: Norske menn er verdens KJEDELIGSTE i sengen!

artikkelen fortsetter under annonsen

Norske menn er kåtest og kjedeligst i verden!

Det internasjonale forskningsorganet K.O.P som anses som et av verdens ledende forskningsmiljø, leverte idag en forskningsrapport der norske menn kommer relativt dårlig ut. Norske menn er nemlig i følge rapporten verdens dårligste elskere samtidig som de også er verden mest virile (les; kåteste) mannfolk i verden.

Gir lite i sengen
Forskningsrapporten har tatt for seg hvilke av verdens kvinner som er minst imponert over mennene i samme land. Samtidig har de spurt om hvor ofte mannen spør om sex og hvordan kvinnen vil rangere norske menns prestasjoner i sengen. På en skala fra 1-10 hvor gjennomsnittet for samtlige land havnet på 6,8 endte norske menn med den desidert dårligste score på småflaue 1,6. De norske kvinnene som ble spurt mente norske menn var kjedelige, ble fort ferdig og ikke minst at de ga svært lite tilbake.
norske-menn-dårlig-i-sengen-satire-eavisaNorske kvinner kjeder seg i sengen: På grunn av et flaut lavt nivå hos norske menn i sengen er norske jenter særdeles lei av sex. På verdensbasis er Norske menn verdens mes egoistiske og kjedeligste elskere i følge den verdensomspennende forskningsrapporten.

artikkelen fortsetter under annonsen

Kåteste i verden
Et noe muligens motstridene resultat er at norske menn også er de mennene i verden som oftest maser om sex i følge forskningen. Flere av mennene er åpne for sex flere ganger om dagen. Da er det kanskje litt trist at de samtidig også er verdens dårligste i sengen? Øverst på listen over verdens beste elskere kom svenskene på en 3. plass, mens engelskmenn og tyrkere kom på henholdsvis 2. og 1. plass.

Når man setter dette opp mot reisestatetikken der norske kvinner oftest reiser på «jenteturer» til Sverige, England og Tyrkia ser man jo en klar sammenheng.

Les også: Visste du at 93% av alle Norske kvinner er UTRO? Dette er grunnen!

Få fantastisk casinobonus hos Casumo her!

annonser:

Husglede.no

Husglede er en nettside om hjem, hage og mat.

Smakelig.no

Vi hjelper deg i jakten på det gode liv

Levana.no

Kvinnemagasin på nett mote, helse og opplevelser

Luksusferie.no

Ferie på sitt beste Finn din neste destinasjon her

annonse

annonse